2777
2789
عنوان

دعوا خانواده

179 بازدید | 11 پست

بچه ها سلام

اگه شما با عروستون‌از روز اول عین خواهر و یک دوست صمیمی برخورد کرده باشید

بعد حالا بفهمین اون تمام این مدت تمام حرفاتونو‌با داداشتون میگفت و الان یک جنجال بزرگ راه انداخته چیکار میکردید

بعد کلا خانوادتون همه کار براش کرده باشند

ولی اون حتی یه جاهاز نداده باشه

الانم دهنش باز باشه که چرا به من تیکه انداختی چرا جاهاز نیاوردی

در صورتی که خدا شاهده من شوخی کردم

یعنی بهتون بگم حتی یک‌مراسم ساده هم نگرفتن

ولی ما همه چیز بهترینشو انجام دادیم

عه اینکه زندایی منه 😐

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بی خیالش میشدم و بهش اهمیت نمی دادم تا قدر اون روزا رو بدونه.متاسفانه خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند همو اول نباید باهاش صمیمی میشدی

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

بعضی وقتها حرفایی بدون غرض زده میشه یک حکم خنجر واسه طرف مقابل داره....من بحثم شما نیستی.‌‌بارها شده به شوخی به من گفتن قدت کوتاهه....پسرمون باید زن قد بلند می‌گرفت و من توی خلوت گریه کردم...شاید بعضی شوخیها ناراحت کننده باشه

تو نباید راجع به جهازش باهاش شوخیی میکردی.

شاید اون رو این قضیه حساسه و نقطه ضعفشه و ازین قضیه خودشم ناراحته.چیز کمی نیست

قرار نیست هم نظر هم نبودیم دشمن هم باشیم😉 یاد بگیریم نظراتمونو محترمانه بهم بگیم ...دل همو نشکنیم

چرا قاطی میکنید

کلا داداش من تا دسته تو زندگی من دخالت میکنه اگه چیزی بهش نگیم میره یک سال قهر میکنه ده بار باید بریم معذرت خواهی

بعدم اولش گفتم من با عروسمون حالت خواهر شوهر نبودم هیچ وقت عین دوتا دوسته خیلی صمیمی بودیم