2777
2789
عنوان

بچه هاتون از چندماهگی دندون دراوردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 34 پست
4 ماهگی😧😧😧😧😧 الان 7ماهش 4تا باهم نیش زده.دوتا رخ نشون داده دوتا هم ورمِ.الهی بمیرم بچم همش بیق ...

چه ربطی به پاهاش داره میشه بگی لطفا؟

چشام سگ داره...ولی از این گوگولی پاکوتاهاست بلد نیست پاچه بگیره🤗🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی به پاهاش داره میشه بگی لطفا؟

خیلی ببخشید.مدفوعشون اسیدی میشه

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

امروز ۴ صبح بیدار شده بود شصت پاشو گرفته بود زل زده بود به درو دیوارا😶اخرم انقدر سرو صدا کردم و غر زدم تا نیم ساعت بعد خابید

خدایا نگاهتو ازم برنگردون دستمو ول نکن حتی اگر من بنده بدی بودم  
رنگشم تغییر میکنه؟مثلا سبز بشه؟

اره گلم.اسهالم میشن بعضا.

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

پسره من هف ماهگی درآورد دیفن هیدرامین میکشیدم به لثه هاش آرومش میکرد

در درون هـرانسـانی کـه مـی شناسـی ، انسانـی است کـه نمـی شناسـی !                                           پیج اینستاگرام : Mehrad_mahdavi98                                                                                     
ادرارش اسیدی میشه

پسرمن ک مقعدش میسوزه.بعدشم تند تند شکمش کار میکنه با مقدارکم