2777
2789
عنوان

بچه هاتون از چندماهگی دندون دراوردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 34 پست

منم پسرم ده ماهشه ولی هنوز بیرون نیومده،دکتر ک بردم گفت تا یک سالگی مشکلی نیس،پاهاشم مرتب میسوزه و بیقراره،اون روز دیگه بابام میگفت این چه دندونیه ک تو هی میگی و بیرون نمیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرمن ک مقعدش میسوزه.بعدشم تند تند شکمش کار میکنه با مقدارکم

بله خیلی از بچه ها اسهال میشن. دختر منم سری دوم دندون درآوردن اسهال شد و از جلوی پاش تا پشت ب ا س ن و مقعدش سوخت ولی این سوختن بخاطر ریختن ادرار روی پوستشونه، من این مدت توی پوشکش پارچه میذاشتم و باهر ادراری ک میکرد پارچه رو تعویض میکردم و پای بچه رو میشستم و پماد میزدم. گاهی اوقات باز میذاشتم تا خنک بشه. تا ۳ روز هر نیم ساعت یا چهل و پنج دقیقه یه بار شبانه روز کارم همین بود. الان نگران دندونای بعدیشم که میخواد دربیاد. خیلی اذیت میشه.

تو خداوند رویدادهای محالی🌷☘🌻❤
بله خیلی از بچه ها اسهال میشن. دختر منم سری دوم دندون درآوردن اسهال شد و از جلوی پاش تا پشت ب ا س ن ...

ن گلم.دقیقا مقعدش میسوزه.سودوکرم میزنم خیلی خوبه.من کهنه میبندم.تا شکمش کار میکنه عوضش میکنم.بچم چون 4تاباهمه اذیت میشه وگرنه 4ماهگی دوتا درآورد ن اذیت کرد ونه اذیت شد.توکل بخدا.بقول مامانم باید مدارا کنم دیگه

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.