darya_abi مدیر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 1548 عنوان بیا و به خاطر هر چی شکر گزار هستی بنویس | مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 84 پست سلام سلام .اینجا بیا و بنویس واسه چه نعمت هایی که داری شکر گزار خداوند متعال هستی روزمرگی ها باعث شده قافل بشیم از نعمت های بی شماری که داریم میخوام اینجا فقط تشکر کنیم از خدا حتی شده به خاطر کوچکترین وسیله ایی که داریم خدایا شکرت خدایا شکرت 1399/08/28 | 01:16 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوز عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 14592 خدایا شرکت بابت همممممممه چیزاز جمله سلامتی مرو راهی که با ریگی بلغزی مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
delrobaa عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 963 بخاطر پسرمبخاطر خونمون،مستاجریم اما نمیدونم چرا همش میگم خدایا شکرت خونه ی گرمی داریم و سقفی ک بالا سرمونهکارتن خوابها رو که میبینم بدنم میلرزه اصلا تحمل سرما ندارم
پارسال عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 5730 تو را خدا دعا کنید خودم و شوهرم و دخترم کرونا گرفتیم 🙏🙏🙏🙏🙏 دعا کنید زود خوب بشیم 🙏🙏🙏 خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم و خودخوری نکنم💪💪💪💪
آلماجووووون عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 4178 خدایا مرسی کرونا رو افریدیاکی اکی😂😂😂😂😂 قرار به زودی خدا دوتا دختر دوقلو خوشگل بهم هدیه بده واسه دیدنشون لحضه شماری میکنم 💜 لطفا با اون دل های پاکتون برام دعا کنید که بتونم مادر خوبی براشون باشم و درست بزرگشون کنم 😍و سالم باشن تن درست💚
مهربانوmmm عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 4903 بخاطر سلامتی خونوادمو وخودم بخاطر سالم بودن شوهرم وپاکیشبخاطر گل پسرم گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
zohaanbi عضویت: 1399/06/27 تعداد پست: 1015 خدایا شکرت که بچه های سالم بهم دادی خداروشکر که پدر و مادرم نفس میکشن
feereshte عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 819 بخاطر نامزدمبخاطر دانشگاه و رشته خوبمامان خوب بابای عاقل و خوبچشم قشنگ و موی بلندبخاطر خیلی چیزای دیگه به زبان آفتابگردان ها سخن میگویم، من یک گفتاردرمانگرم🌻 پروفایل رنگ چشم خودمه💛
parvaz8177 عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 4288 بخاطر عزیزامون که پیشمونن بخاطر سقفی که زیرشیم و اواره نیستیم جایی برا موندن داریم بخاطر عذایی برا خوردن داریم بخاطر تن سالم که بهمون داده توفیقی که بهمون دادهخدایا شکرت بخاطر تموم مهربونیات یه صلوات برا حضرت عباس هدیه کنید
misssssbahar عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 9682 خدایاشکرت واسه نعمت هایی که به رحمت دادی وبه حکمت ندادیخدایاشکرت واسه چیزایی که میدونم بهم دادی وچیزای که نمیدونم بهم دادی
darya_abi مدیر استارتر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 1548 خدایا شکرت به خاطر گوشی که دارم و واسم عادی شده بودنش الهی شکرت به خاطر اینترنتی که دارمخدای من ممنونم ازت با خاطر بالشت و پتوی نرمم پروردگارا دوستت دارم و ممنونم ازت به خاطر فرزندان باهوش و سالم و .... و همسر مهربان و فداکار و خانواده دوست و عاشقم
سلناسلنا عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 31685 خدایا شکرت به خاطر تمام نعمتهایس که به من داده ای و خواهی داد امضامم اینطوریه نمیخواد دیگه دعا کنید :( حاجت روا نشدم :(