2777
2789
عنوان

سونو

92 بازدید | 14 پست

سلام بچها دکترا در چه صورت راضی میشن تو مطب سونو کنن من آخرین پریم ۱۷ مهر بوده بتا هم ۳۰۵۸ 

فردا میرم دکتر برای بار اول بنظرتون خودش تو مطب سونو میکنه؟؟ میخام زودتر ببینم چند تان جاشون خوبه یانه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله تو خود مطبش قبول میکنه بنظرت با سونو خودش ؟؟؟

آره اکثر دکترا این کارو میکنن واسه اینکه خدا نکرده خارج رحمو اینا نباشه. ولی اگر دیدی نکرد خودت بگو بهش ک میخوام سونو بشم.

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
من حتی از ندادم رفتم گفتم بی بی چک زدم سونو گرفت ازم

چه خوب خوشبحالت من میترسم برم دکتر بازی دربیاره بگه الان نه من نمیکنم فقط برای کار های ضروریه و اینا شنیدم هرکسی رو سونو نمیکنن تو مطب 

چه خوب خوشبحالت من میترسم برم دکتر بازی دربیاره بگه الان نه من نمیکنم فقط برای کار های ضروریه و اینا ...

نه بابا انشالله میگیره و ساکشو میبینه دکتر من که از خداشه هر سونو پنجاه تومن میگیره چرا نکنه

لیناجونی سایت هستم      میشه برای سلامتی فندقم یه صلوات بفرستین؟ ممنون