2777
2789
این همونی هست که خون  منفی پادتن تولید میکنه

سوال پرسیدی؟ یا جواب بود .

آنتی تی پو هورمونی هس که بر ضد چیزهای خوب بدن کار میکنه.  اگر باردار بشی جنین را یه دشمن میبینه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوال پرسیدی؟ یا جواب بود . آنتی تی پو هورمونی هس که بر ضد چیزهای خوب بدن کار میکنه.  اگر باردا ...

نه سوال بود....آخه خون RHمنفی هم علیه جنین پادتن تولید کنه دیگه یا سقط میشه یا در ماه های بالاتر از بین میره. ..

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

آنتی تی پی او واسه تشخیص ارثی بودن تیروئیده اگه بالای۱۰۰۰باشه مشکل سازه. وثتی تیروئیدتون کم کاره و دارو مصرف میکنید تقریبا کنترل میشه.

بطور کلی؛من از دکترم همین سوال و پرسیدم از من۲۵۶بود دکتر گفت اگه بالای۱۰۰۰باشه مشکل داره فقط واسه این نوشتم ک ببینم زمینه ارثی داری یا نه.

ب اطلاعات تو نت توجه کنم من۲هفته گریه میکردم بهاطر این موضوع دکترمم نبود ک برم آز نشون بدم

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
سوال پرسیدی؟ یا جواب بود . آنتی تی پو هورمونی هس که بر ضد چیزهای خوب بدن کار میکنه.  اگر باردا ...

اینطوری نیست خیلیا هستن داشتن و باردار شدن 

مهم اینه تی اس اچ پایین باشه 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.

کی گفته؟😐😐😐😐😐😕😕😕😕

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
آنتی تی پی او واسه تشخیص ارثی بودن تیروئیده اگه بالای۱۰۰۰باشه مشکل سازه. وثتی تیروئیدتون کم کاره و د ...

وقتی تی پی او مثبت میشه یعنی ارثیه؟

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
آنتی تی پی او واسه تشخیص ارثی بودن تیروئیده اگه بالای۱۰۰۰باشه مشکل سازه. وثتی تیروئیدتون کم کاره و د ...

ولی دکتر من چیز دیگه میگه😔 من تیروئیدم ۳.۵ بود گفتند یکم واسه بارداری خوب نیست باید کمتر دو باشه لوتیروکسین میخورم حدود ۶ ماهه . که الان تیروئیدم رسید به ۱.۷ 

ولی آنتی تی پو ۲۸۶ بود شده ۱۸۶ و رنج آزمایشگاه ۶۰ بود .

خیلی بالا هست

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ولی دکتر من چیز دیگه میگه😔 من تیروئیدم ۳.۵ بود گفتند یکم واسه بارداری خوب نیست باید کمتر دو باشه لو ...

اصلا به تی پی او توجه نکن همین که تی اس اچ اومده پایین برای بارداری اوکی هستی واقدام کن

وقتی تی پی او مثبت میشه یعنی ارثیه؟

ببین۱رنج مشخص داره.مثلا رنج آزماشگاهی من رفتم نرمالش۸۰بود اما از من۲۵۰بود سری بعدش چون دارو میخوردم شد۱۸۰. ولی درکل چون از من بالا۸۰بود ارثیه

تو نت خوندم . دکترمم گفت  

دکترت تخصصش چیه غدده؟