2777
2789
اصلا به تی پی او توجه نکن همین که تی اس اچ اومده پایین برای بارداری اوکی هستی واقدام کن

ممنون 

اقدام که خیلی وقته کردم نمیشه قرار بود این دفعه آی یو آی کنم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
دکترت تخصصش چیه غدده؟

نه من پیش غدد رفتم گفت همین لوتیروکسین رو بخور دوماه دیگه من بهت قول میدم باردار میشی . الان بیش از دوماهه ولی نشدم .

اینو دکتر زنان گفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی دکتر من چیز دیگه میگه😔 من تیروئیدم ۳.۵ بود گفتند یکم واسه بارداری خوب نیست باید کمتر دو باشه لو ...

متخصص رفتی؟

من دکترس مسرم بهترین دکتر شهرمونه ازش پرسیدم۲بار هر۲بار هم جوابش همین بود.گفت هیچ مشکلی نیست این فقط برا تشخیص زمینه ارثیت هست

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
ببین۱رنج مشخص داره.مثلا رنج آزماشگاهی من رفتم نرمالش۸۰بود اما از من۲۵۰بود سری بعدش چون دارو میخوردم ...

واسه منم پارسال ۲۰۰ و خورده ای بود الان نمیدونم چنده بایدآزمایش بدم من روزی یه نصف قرص میخوردم این ماه تی اس اچم ۴وخورده بود نمیشه اقدام کنم الان روزی یه دونه میخورم به جز پنج شنبه جمعه تا ماه بعد ببینم نرمال میشه 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
تو نت خوندم . دکترمم گفت  

نمیدونم والله.پیش۱دکتر دیگه هم برو.دکتر من ک اینجوری گفت

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
واسه منم پارسال ۲۰۰ و خورده ای بود الان نمیدونم چنده بایدآزمایش بدم من روزی یه نصف قرص میخوردم این م ...

قرص خارجی میخوری یا ایرانی؟

نه من پیش غدد رفتم گفت همین لوتیروکسین رو بخور دوماه دیگه من بهت قول میدم باردار میشی . الان بیش از ...

عزیزم اینکه باردار نشدی ربطی نداره چون شما تی اس اچت نرماله تا یک سال طبیعیه باردار نشی ولی به امید خدا به زودی باردار میشی من دلم میخاد باردار شم به زودی البته تیروییدم نرمال بشه دعا کن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
عزیزم اینکه باردار نشدی ربطی نداره چون شما تی اس اچت نرماله تا یک سال طبیعیه باردار نشی ولی به امید ...

ان شاءالله عزیزم. زودتر بچه دار بشی

قرص خارجی میخوری یا ایرانی؟

ایرانی میخورم ببین شهریور آزمایش دادم ۲ و خورده ای بود این ماه ولی شده بود ۴ و خورده ای نمیدونم چرا البته جدیدا بین قرص تا صبحانه فاصله میدادم مثلا دو ساعت  نمیدونم ربطی داره یا نه

ان شاءالله عزیزم. زودتر بچه دار بشی

ممنون گلم هنوز اقدام نکردم عفونتم دارم قرص خوردم خدا کنه خوب شده باشم عفونت باکتریایی دارم ولی خیلی دلم بچه میخاد ۵ ساله ازدواج کردم خیلی پشیمونم زودتر اقدام نکردم

ایرانی میخورم ببین شهریور آزمایش دادم ۲ و خورده ای بود این ماه ولی شده بود ۴ و خورده ای نمیدونم چرا ...

قبلا بلافاصله صبحانه میخوردی؟چون میگن نیم ساعت قبل صبحانه بخورین البته من رعایت نمیکنم.😐

من از۳سال پیش ایرانی روم جواب نداد دکتر گفت خارجی بخور.حالا دیگه خارجی وارد نمیشه نمیدونم چکار کنم😫😩

قبلا بلافاصله صبحانه میخوردی؟چون میگن نیم ساعت قبل صبحانه بخورین البته من رعایت نمیکنم.😐 من از۳سال ...

آره تقریبا نیم ساعت بعد صبحانه میخوردم شمام شاید رعایت نکردی جواب نداده من متخصص غدد رفتم گفت از اول همونی که خوردی بخور منم جدیدا رعایت میکنم نیم یا یک ساعت بعدش صبحانه میخورم ببینم نرمال میشه 

آره تقریبا نیم ساعت بعد صبحانه میخوردم شمام شاید رعایت نکردی جواب نداده من متخصص غدد رفتم گفت از اول ...

از من ک تا الان نرمال بوده.حالا صبح میخوام برم آز ببینم چ جوریه جریان