2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا درگیری ریه چه داروی میخواد؟ اگه میدونید لطفا بگید ممنون 

اونا رو بدون نسخه نمیدن و بسته به میزان درگیری متفاوته. واسه کیسای شدید یا پرخطر رمدسیویر که بیمارستانیه کلا، واسه کیسای با درگیری کمتر آمپول رسیژن. تعداد و داروی مکمل بسته به شرایطه. حتما به پزشک متخصص گراجعه کنید اصلا بیماری شوخی برداری نیست حتی واسه جوونای سالم

به من شربت برم هگزین داد و از این شربت گیاهیا اسمش یادم نیست 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
به تازه و عناب و پوب دارچین دم کن لحور دم نوش آویشن و پ نه هم خوبه دکتر رفتی دیگه؟ تو هفته اول حتم ...

دارو نداره که اگه داشت روزی ۵۰۰ نفر ازبین نمی رفتند نخوره که بهتره  سیستم ایمنی روضعیف می کنه

داکسی سایکلین، فاموتیدین و هیدروکسی کلروکین هر ۱۲ ساعت. اگر بدن درد داری ناپروکسن بخور. عصرا هم یه م ...

وااااای چه راحت این همه دارو می خورین خیلی عوارض داره   بخصوص تو این کرونا سیستم ایمنی بدن روضعیف می کنه

دارو نداره که اگه داشت روزی ۵۰۰ نفر ازبین نمی رفتند نخوره که بهتره  سیستم ایمنی روضعیف می کنه

بله درست میفرمایید داروی قطعی نداره، ولی داروهایی هستند که تو تحقیقات نشون دادن میتونن مانع تکثیر ویروس و اوج گیری علایم بشن و درصد قابل قبولی مرگ و میر و نیاز به بستری رو کاهش دادنس باید به وقتش استفاده بشن و اتفاقا به کمک سیستم ایمنی میان

وااااای چه راحت این همه دارو می خورین خیلی عوارض داره   بخصوص تو این کرونا سیستم ایمنی بدن روضع ...

وقتی کسی بیمار میشه باید دارو بخوره دیگه، قطعا چک شده که فواید دارو از عوارضش بیشتره که تجویز میشه

جز علایم نادر ذکر شده ولی صرفا با سکسکه نمیشه تشخیص کرونا داد، تب، بدن درد، بیحالی افت اکسیژن خون، ی ...

پدرم ده روزه با علائم بدن درد و سرگیجه و ضعف شدید کرونا گرفته.روز پنجم رفت سی تی و دوازده درصد ریه اش درگیر بود.از دیشب مدام جز موقع خواب داره سکسکه میکنه.ممکنه باعث سکته مغزی بشه؟

پدرم ده روزه با علائم بدن درد و سرگیجه و ضعف شدید کرونا گرفته.روز پنجم رفت سی تی و دوازده درصد ریه ا ...

انشاالله که نمیشه، کسی نمیتونه چنین چیزی رو پیش بینی کنه، چند سالشونه؟ بیماری زمینه ای دارند؟ چی تجویز شده براشون؟

انشاالله که نمیشه، کسی نمیتونه چنین چیزی رو پیش بینی کنه، چند سالشونه؟ بیماری زمینه ای دارند؟ چی تجو ...

من باردارم اصلا نرفتم ببینمشون.آمپول و ی قرصی ک انگار کمیاب بوده میخوره.با قرصای سی و دی و....همش دارم گریه میکنم.چند روز بگذره خطر رفع میشه...شما دکترید؟

دارو باید طبق دستور پزشک باشه اینکه شما بگین ودیگران خودسر استفاده کنند خیلی خطرناکه

بله نطراتم رو بخونید، چند بار تاکید کردم سریعتر به پزشک و ترجیحا متخصص مراجعه کنند

بنده با چند تا پزشک متخصص و فوق تخصص در ارتباطم، به دلیل مراجعه زیاد نسخه ها رو دارن عمومی میزنن تو پیجاشون برای کسانی که علایم حاد ندارن و جوونن و بیماری زمینه ای ندارند. فعلا پروتکل کشوری همیناست برای بعد از هفته اول دوباره چک‌اپ لازمه