2777
2789

الان حدود چند هفته هست که به صورت مداوم دوچرخه سواری و پیاده روی میکنم و کمتر غذا میخورم دمنوش رازیانه شروع کردم میخورم و الان حدود 5 کیلو کاهش وزن داشتم امکانش هست باهمین روش تنبلی تخمدانم بدون خوردن دارو رفع بشه و باردار بشم این دوره پریودم خوب بود به نسبت ماه های گذشته و اصلا اذیتم نکرد قبلا چندماه پ نمیشدم و یا یکماه کامل پریود به صورت لکه بینی داشتم و سونو pco نشون داده بود

بله صددرصد.اگه وزن گم کنی تحرکم داشته باشی واسه تنبلی عاایه.سعی کن گرمیجاتم زیادبخوری

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگید دمنوش رازیانه چجوری درست میکنید  و در روز چقد میخورید؟ واسه بزرگ شدن سینه تاثیر داشت؟ ...

رازیانه سینه کوچیک رو بزرگ میکنه و از بزرگ تر شدن سینه بزرگ جلوگیری میکنه 

من میخوام برم عطاری دارو گیاهی بخرم برا لاغری چی خوبه؟

لاغری نمیدونم واسه من سردی رحم داشتم همون تنبلی رازیانه دادعسل وسیاهدونه عنبرنساوچن تاچیزدسگع

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀
رازیانه که چاق میکنه مخصوصا سینه ها رو

نه لاغر میکنه بله برا کسایی که سینه کوچیک دارن سینه رو بزرگ میکنه ولی کسانی که سینه بزرگ دارن متوقف میکنه رشد بیش از حدش رو

میشه بگید دمنوش رازیانه چجوری درست میکنید  و در روز چقد میخورید؟ واسه بزرگ شدن سینه تاثیر داشت؟ ...

مثل چای دم میکنم یه لیواو صبح قبل ورزش یه لیوان شب نیم ساعت قبل شام