2777
2789
عنوان

چقد بده نتونی ازدواج کنی...

| مشاهده متن کامل بحث + 2614 بازدید | 158 پست

براي منم پيش اومد هر كاري كردم نتونستم ترميم كنم 

يه خواستگارعالي داشتم كه فقط به خاطر اين قضيه ردش كردم

واي خدا يه فرشته سر رام گذاشت و با اينكه قضيه رو فهميد ،مشكلي نداشت و اومد خواستكاريم و ازدواج كرديم خداروشكر الان ١١ساله حتي يه بارم به روم نياورده

سعی میکنم خودمو قوی کنم و برم دکترامیدوارم بتونم

حتما اینکارو بکن، حتما حتما حتما هایلاتهای بکار‌ت این پیجی ک دادمو بخون اونوقت خودتم مشتاق میشی بری

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براي منم پيش اومد هر كاري كردم نتونستم ترميم كنم  يه خواستگارعالي داشتم كه فقط به خاطر اين قضي ...

خداروشکر عزیزم...پایدارباشین❤

گیرم ک خلق را ب طریقی فریفتی(:بادست انتقام طبیعت چ میکنی؟؟؟
برا من باز نمیشه

کلا پیجش باز نمیشه؟ یا هایلات هاش؟

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤
یه چیزی میگم میخوای قبول کن میخوای نکن دیگرانم لطفا ریپلای نکنن شعور خودشونو نرسونن @دخترشمالم &n ...

درسته

ببین عزیزم چیزی به اسم پرده وجود نداره 

البته یه بافت ماهیچه ای نازک به اسم هایمن وجود داره در ابتدای دهانه واژن ولی با اون هم نمیشه بکارت رو تشخیص داد

جرا؟اللن بهت میگم 

چون هایمن انواع خیلی خیلی مختلف داره و با وجود اینکه سعی کردن دسته بندی کنن بازم خیلی انواعش تو دسته بندی های موجود نیست.و اینکه با اولین رابطه حتما هایمن تغییر شکل نمیده. گاهی با اولین رابطه تغییر میکنه گاهی با چندمین رابطه هم تغییر شکل نمیده.و وقتی هم یک نوع هایمن بخاطر رابطه جنسی تغییر شکل میده خیلی وقتا شبیه یک نوع دیگه ش میشی.متوجه میشی منظورمو؟

که ۳۰درصد خانم ها هم بطور مادر زادی هایمن ندارن 

پس حتی اگر معاینه بشی هم باز کسی نمیتونه تشخیص بده بکارت داری یا نه چون آدم ها متفاوتن بشدت.ففط از رو حالت و استرست ممکنه کسی بفهمه 

ن کلا پیچش بازنمیشه

@feminism.everyday

این ایدی پیجشه،ایدی رو بزن بالا میاد