بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ای عشق... از آتش اصل و نسب داری از تیره ی دودی از دودمان باد آب از تو طوفان شد خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
سلام عزیزم یه مقدار مشاوره درباره کنکور میخواستم شماپایه درسیتون چطور بود؟چه مدت ممطالعه کردین؟رتبه ...
سلام. من پایه درسیم تو دبیرستان خوب بود ولی سالها بود از درس دور بودم. دو بچه کوچیک هم دارم که تمام مدت وابسته بهم هستن. کلا وقتم برای مطالعه محدود بود ولی خب نهایت استفاده رو میبردم. صبح زود تا بچه هام خواب بودن بیدار میشدم و شروع به مطالعه میکردم. رتبه ام رو زیاد راضی نبودم ولی تونستم پرستاری شهریه پرداز بیارم . ولی من هدفم فیزیو تراپی بود که نرسیدم بهش