2777
2789
عنوان

مذهبی هایی که ...

318 بازدید | 35 پست

مذهبی هایی که خوش اخلاقن بیان

احساسم به ادمای مذهبی بد شده 

خیلی راحت به خودشون اجازه توهین گناه و کلا هر کار اشتباهی رو میدن با این تفکر که بعد میتونن توبه کنن

یا تازه بعضی ها هم فقط خودشونو خوب میدونن چون ظاهرا مذهبی ترن و به خودشون اجازه میدن به طرف مقابل توهین کنن

مثلا تو همین سایت یه کاربر در جواب ماجرایی که یه کاربر دیگه تعریف کرده بود گفت ایش     نگوزید 

اصلاااااا موضوع چیز دیگه ای بود طرف داشت از رمانتیک بودن حتی حین دعوا میگفت

استدلالش هم این بود من تا حالا اینجور مردی ندیدم

امضاش هم درمورد امام زمان بود 

من گفتم حداقل سعی کنین جز ۲۰۰ نفر برتر باشین شمایی که ارزو زودتر اومدن امام زمان رو دارین و..

که بعد  به منم توهین کرد 

میدونم همه مثل هم نیستن

مذهبی های خوش اخلاق سایت بیان ببینیمشون نظرمون عوض شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسلام به ذات خود ندارد عیبی ...هر عیب ک هست از مسلمانی ماست🌺🌺🌺

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......

من زیاد خوش اخلاق نیستم 

یک عدد مذهبی متوسط در حد نو

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

متاسفانه اکثر مذهبی هایی ک من دیدم فقط گناه بقیه رو میدیدن و کارای خودشون رو با احادیث و دلیل های دیگه توجیه میکردن متاسفانه هنوز مذهبی ای ک بتونم اعتماد کنم بهش از نزدیک ندیدم ی نفر فقط تو اینستا میشناسم ک ب نطرم شاید مذهبی بهتری باشه 

عزیزززم

نفسسسسم

فدات بشمممم من

گفتم خوش اخلاقی کنم نظرت راجع به مذهبی ها خوب شه😁

من خودمو مذهبی میدونم و البته مذهب رو در درجه اول احترام و خوبی ب پدر مادر و در درجه درم خوبی به خلق خدا میدونم

اگه مذهب این باشه من سعی کردم همیشه مذهبی باشم😊

یه دورانی هم بود که خیلی ها وقتی سرما میخوردن پروفایلشون میذاشتن سرماخوردگی خر است😐 حالا باید ازشون پرسید سرماخوردگی خر است؟؟ نه من میخوام بدونم سرماخوردگی خر است؟؟ یا این کرونای خاک برسر؟؟ اتفاقا سرماخوردگی خیلی هم باشعور و نجیب بود ☹️🤧..... من خوشبخت ترین زن دنیام🤗خدایا شکرت
بعضی ها مذهبی نما هستند

احساس میکنم مشکل از اموزش کشور خودمون بوده 

که مثلا گفته حجاب گفته نماز گفته قران بخونین دعا کنین ز برای ظهور و ...

اما کمتر گفته بد اخلاقی عذاب قبر داره 

کمتر گفته خوش اخلاق باشین 

حتی تو مدرسه بیشتر گفتن موهاتون معلوم شه سال ها اویزونتون میکنن 

خدا رو تو ذهنمون بیشتر ترسناک نشون دادن تا مهربون و بخشنده