2777
2789
عنوان

مذهبی هایی که ...

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 35 پست

گلم شکر میون کلامت  ولی متاسفانه کسی که توهین میگن تا شما نبخشیدشون اونا تا خود قیامتم که توبه کنن فایده نداره  

دوستان نی نی سایتی میگین دعاتون خیلی میگیره لطفا دعا کنید تا  مهر ۱۴۰۱ حاجتم بگیرم حاجتم نگرفتم 🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یکی اینجا در مورد زنداداش تاپیک زده بود که حجابش خوب نیست 

خیلیا گفتن اینطور آدما هرزه ان

چرا چون مثل اونا لباس نمیپوشن

یکی اینجا به من گفت اگه شوهرت به بیرون بودن موهات چیزی نمیگه پس به خاطر شهوت تورو گرفته......

من هیچوقت ادعای دین نکردم 

هیچوقت 

امضامم طبق اعتقاد خودمه 

یسریا اخلاقا دارم که می‌دونم خوب نیست 

ولی 

اما 

طرف مثل این خانم میاد به من میگه چون رفتار منو با کاربر دیده ذهنیتش نسبت به دین عوض شده 

خب حالا یه مثال 

آیا به وقت نماز 

نمازگذار نباید تمام فکرش به نماز و عبادت و فکرش به معبودش باشه 

پس هیچ چی و هیچ کس و هیچ عملی از شخص مومن یا غیر مومن یا به ظاهر مومن 

نباید اعتقادی که به دین خدا داری سست کنه 

چرا که اون شخص خودش شیطان در کمینشه 

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             
گلم شکر میون کلامت  ولی متاسفانه کسی که توهین میگن تا شما نبخشیدشون اونا تا خود قیامتم که توبه ...

دقیقا 

من این نوع تفکر رو کمتر میبینم بین مذهبیا 

ولی خوشحالم که کسایی مثل شما هستن که وجدان دارن و اعتقاد دارن به حق الناس

مثال برات بزنم روشن شی

من دوسال حوزه علمیه درس خوندم تو طلبه های زرنگ که همه کاره بودن همشون اخلاق عالی ولی بین اون همه یکی هم بود که ازدواج کرد به شش ماه نرسید به دلایل من در آوردی از شوهرش طلاق گرفت 

متاسفانه اکثر مذهبی هایی ک من دیدم فقط گناه بقیه رو میدیدن و کارای خودشون رو با احادیث و دلیل های دی ...

دقیقااااااااا

من خودمو ادم مذهبی ای نمیدونم ولی گاها کارامو نگاه میکنم با کسایی که به شدت ادعا دین داری میکنن

میبینم اگه از نگاه دین نگاه کنی مشکل من بیشتر بین خودمو خداست نه حق الناس 

احساس میکنم مشکل از اموزش کشور خودمون بوده  که مثلا گفته حجاب گفته نماز گفته قران بخونین ...

گل گفتي كلا بخاطر اين مذهبيا خيلي دافعه دارن چون كاملا با مومنا فرق دارن كلا همه انرژي و توانشونو رو واجبات و مستحبات و احكام گذاشتن مثلا اونقدر كه تاكيد دارن نماز با لاك قبول نيست و حرصشو ميخورن رو اخلاق تاكيدي ندارن دليلشم اينه معلمامون رو قسمتايي كه مباحث فرعي بيشتر از اصلي تاكيد داشتن و ميگن فقط همونا تو امتحان مياد

دقیقا  من این نوع تفکر رو کمتر میبینم بین مذهبیا  ولی خوشحالم که کسایی مثل شما هستن ک ...

ممنون عزیزم  قطعا به خوبی شما نمی رسم💙💙💙

دوستان نی نی سایتی میگین دعاتون خیلی میگیره لطفا دعا کنید تا  مهر ۱۴۰۱ حاجتم بگیرم حاجتم نگرفتم 🙂
مثال برات بزنم روشن شی من دوسال حوزه علمیه درس خوندم تو طلبه های زرنگ که همه کاره بودن همشون اخلاق ...

اخه میدونی بدیش کجاست 

من اکثریتی که دیدم ۸۰ درصد خودشون به چیزایی که میگفتن به قرانی که میخوندن عمل نمیکنن فقط و فقط در حد حرف 

کاش منم جامعه ای رو میدیدم که از ۱۰ تا حداکثر ۲تاشون  اینجوری بودن 

گل گفتي كلا بخاطر اين مذهبيا خيلي دافعه دارن چون كاملا با مومنا فرق دارن كلا همه انرژي و توانشونو رو ...

دقیقا 

و شهید بهشتی یه جا گفته میترسم که اصل دین فراموش بشه تو جامعه و فرعیات مهم و واجب بشن 

امام علی هم یه چیزی در این مورد دارن 

مثلا اگه بخوای پیش قاضیای کشور گله کنی از کسی بگی توهین میکنه و...   اهمیتی نداره براشون 

اما اگه بگی بی حجابه یا نماز نمیخونه یا روزه نمیگیره خیلی راحت حتی میتونه طرف رو مجازات کنه

اخه میدونی بدیش کجاست  من اکثریتی که دیدم ۸۰ درصد خودشون به چیزایی که میگفتن به قرانی که میخون ...

اگه حرف و عمل یکی بود که این وضع جامعه نبود میان یه حرف تا عمل زمین تا اسمون فاصلس مذهبی یعنی مومن و حدیث داریم مومن از دست مردم ناراحت ولی مردم از دست او و زبان او راحتند 

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......