2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اپلیدی نزن خیلی بد میشه مخصوصا پاها همشون زیر پوستی در میان فقط موم خوبه

اره دقیقا... من فقط برا زیر بغل استفاده میکنم

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

درد نداره

زیر بغل فقط دو سه بار اول اذیت میشی.. بعدش اصلا نمیفهمی

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

اره منم همیطور واسه دست هم خوبه بدک نی ولی قشنگ گند زده ب پاهام موندم چیکار کنم 😭

کیسه و سفید بکش تو حموم

با لیدوکائین نمیشه دردشو کمتر کرد

امتحان نکردم عزیزم