2777
2789

سلام

کسی برای ارشد علوم پزشکی،  dvd های کتاب زبان لزگی رو گرفته؟ خوب بوده؟ 

بدون dvd چی؟ از کتاب زبان لزگی به تنهایی استفاده کردین؟ چقدر بدون dvd مفید بوده؟ 

تجربه کلاس آنلاین لزگی چی؟ داشتین؟ خوب بوده؟ 

ممنون میشم اگه تجربه ای در این موارد داشتین به اشتراک بزارین.

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.

من درحال خوندنم

چرا دی وی دی

خب کتابش کافیه فقط کافیه بلد باشی بخونی

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی من اصلا بالزگی اوکی نبودم 

سطحش بالا بود و ازار دهنده وقت‌گیر 

من iqb استاد سارا شاهرضا رو گرفتم 

با یِ جزوه ۳۰۰۰لغتی ک خود استاد گروه اموزشی مون داد 

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
من درحال خوندنم چرا دی وی دی خب کتابش کافیه فقط کافیه بلد باشی بخونی

کتابش رو دارم آخه اول کتاب رو خوندم گفته بود با دی وی دی سریعتر و بهتر میشه از کتاب استفاده کرد، شما از اول کتاب شروع به خوندن کردین یا از بخش دومش؟

سلام من کتاب لزگی رو داشتم چن تا مهارت هم خوندم اما چون خیلی کند پیش میرفتم مهاجرنیا گرفتم  شم ...

من کتابش رو گرفتم و با استادم هم مشورت کردم تاییدش کرد و تصمیم دارم لزگی رو بخونم . سطح زبانم زیر ۵۰ هست، نه زیر متوسط هستم، پارسال ۲۰ درصد زده بودم تو ارشد

اسی من اصلا بالزگی اوکی نبودم  سطحش بالا بود و ازار دهنده وقت‌گیر  من iqb استاد سارا شاه ...

آهان، من تصمیم دارم لزگی رو بخونم و برا همون سریع پیش رفتن میخوام دی وی دیش رو هم بگیرم

[QUOTE=164677627]من کتابش رو گرفتم و با استادم هم مشورت کردم تاییدش کرد و تصمیم دارم لزگی رو بخونم . ...

قربان شما

همچنین شما 😍😍

کتابش رو دارم آخه اول کتاب رو خوندم گفته بود با دی وی دی سریعتر و بهتر میشه از کتاب استفاده کرد، شما ...

من مشاور دارم

از اول کتاب شرروع کردم

اولش یکم سخته

ببین باید هرررشب بخونی ازش و اینکه لغاتی که بلد نیستی بالای کلمه بنویسی 

شب لغاتو تو دفترت یادداشت کنی و هی مرورشون کنی

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن
من درحال خوندنم چرا دی وی دی خب کتابش کافیه فقط کافیه بلد باشی بخونی

چند مهارتشو خوندین؟ راحت باهاش اوکی شدین؟ 

چند مهارتشو خوندین؟ راحت باهاش اوکی شدین؟ 

من خودمم تازه شروع کردم

سختمه ولی مشاور میگه فقططط این

مهارت اولم

من مشاور دارم از اول کتاب شرروع کردم اولش یکم سخته ببین باید هرررشب بخونی ازش و اینکه لغاتی که بل ...

مشاور از کدوم موسسه؟ موسسه خاصی میرین برای کنکور؟

لعاتو اول کتاب گفته بود که فیش تهیه کنیم و بخونیم، اولش هم ترجمه نداره و فقط کلید ها هست ، برا همون یکم ترسیدم و گفتم شاید دی وی دی حتما لازم باشه؟