2777
2789
عنوان

بارداری باعدد بتا بالا

349 بازدید | 60 پست

سلام بچها من بتا بالا بود۳۰۵۸

فردا میرم دکتر بنظرتون دکتر خودش سونگرافی میکنه؟؟میدونم داره دستگاه خودش ولی نمیدونم در چه صورت دکترا تو مطب سونو میکنن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله آزمایش بتا رو که میبری دکتر اعلام بارداری میکنی سونو میکنه ببینه ساک داخل رحم هست نیست چند وقتته ...

تو روخدا بهم بگو من روز موعدم ۴۷۵بود دوروز بعد شد ۱۲۸۳فردا هجده روز از موعد پریودم میگذره میخوام برم سونو زوده بنظرت ؟ دیگه طاقت ندارم

خدایا نی نی تودلمو برام حفظ کن خدایا شکرت ❤️🤲
بله آزمایش بتا رو که میبری دکتر اعلام بارداری میکنی سونو میکنه ببینه ساک داخل رحم هست نیست چند وقتته ...

نمیدونم والا چند وقتمه آخرین پری ۱۷ مهر بود اونم لکه دو هفتم طول کشید لکه ها نمیدونم قبلش حامله بودم یا بعدش.دلم میخاد فردا خودش سونو کنه مطمئن شم.درچه صورت خودشون سونو میکنن تو مطب؟؟؟

مرسی انشالله همینطور باشه میگم فردا بنظرت خودش سونو میکنه با این عدد بتا؟؟

ب نظر خودت حدودا چند وقتته؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
نمیدونم والا چند وقتمه آخرین پری ۱۷ مهر بود اونم لکه دو هفتم طول کشید لکه ها نمیدونم قبلش حامله بودم ...

نه از ماه پیش نیس ،همین ماهه 

۱۷مهر آخرین پریودت بوده 

الان ده روز تاخیر داری 

بتاتم خیلی خوبه استرس نداشته باش عزیزم

بتاهای خیلی خیلی بالاتر از اینو تو سایت دیدم خوب بوده 

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍