2777
2789

دخالت خواهراش و دهن بینی خودش خستم کرده .دلم میخواد سربه نیست بزارم برم بخدااااا

فقط بخاطر بچم تحمل میکنم.تورو به این وقت عزیز دعام کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چی میگن؟

خیلی وقته میگم ببریم بچه رو آرایشگاه موهاش میاد توچشمش اذیت میشه ،قبول نمیکرد تازه خط ونشونم میکشید که ببری دست به موهاش بزنی فلان میکنم ....

پریشب خواهرش بهش گفت چرا موهای بچه رو نمیزنی،دیروز برد کوتاه کرد

مثلا چی میگن؟

خواهرش زنگ میزنه میگه میوه برو از فلان جا بخر ساعت ۱۲ شبم باشه میوه هاشم گرون تر باشه میره...ولی من بگم مثلا یک کیلو قارچ بخر تا یه هفته پشت گوش میندازه

خوب اونموقعه تو نمیداشتی ببره.به روش میاوردی حرفشو .

این یه نمونشه ....چقدر به روش بیارم دیگه.....هرچیم میشه باونا خبرمیده اونام زنگ میزنن داد و دعوا .خلاصه من میشم مقصر

خواهرش زنگ میزنه میگه میوه برو از فلان جا بخر ساعت ۱۲ شبم باشه میوه هاشم گرون تر باشه میره...ولی من ...

اوووف آره خیلی این کارا رو اعصای .شوهر منم تا مامانش میگه فلان کار مث جت میپره تا من میگم فلان کار همیشه خستست .میره یه ماه دیگه تا انجام بشه .اخرین بارم سر همین بدجور دعوا کردیم .نمیدونم چطور کارشو جبران کنم تا بفهمه

منم از بی محلی خانواده شوهرم خسته ام اصلا نمیبینن منو🤒

منم تو عقد کم محلی میکردن سلام میکردم جواب نمی دادن منم مثل خودش دیگ ن نگاه میکردم ن سلامم آروم درست شدن با هرکسی مثل خودش باش

عزیزان اگ لایک کردم براتون صلوات فرستادم .شماهم برام صلوات بفرستیدخونه دار بشم .ایشالا همه به مراد دلشون بر سن.
این یه نمونشه ....چقدر به روش بیارم دیگه.....هرچیم میشه باونا خبرمیده اونام زنگ میزنن داد و دعوا .خل ...

خیلی بده😑 اکثر مردا همینن.من اکثر کارهارو سعی میکنم حرف بقیه روش تاثیر نداشته باشه .واسه همین همیشه همه جا تافته جدا بافته ایم