2777
2789
4 متوسط هست اما چیزی که مهمه نوع کیست هست ریپورت سونوگرافی رو بفرستین لطفا

نوشته بانماي مطرح كننده كيست هموراژيك درتخمدان چپ ولي دكترم ميگه كيستابراثرامپولhmgدرست شدن

عشق اقاییمم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نوشته بانماي مطرح كننده كيست هموراژيك درتخمدان چپ ولي دكترم ميگه كيستابراثرامپولhmgدرست شدن

هموراژیک کیست خوبیه با پریود بعدی این کیست خوب میشه اما اگز علامت دار هست و با وجود این سایز بهتره دارو مصرف شه زیر نظر متخصصص زنان‌ علامتش هم لکه بینی و درد هست کیست های هموراژیک داخلشون خون‌ هست در وتقع همون فولیکول ها هستن که تبدیل کیست میشن اول درمان شید بعد اقدام به بارداری کنید 

باتوجه ب اندازش طول ميكشه درمانش؟

معمولا دوره درمان این‌ کیست ها بین ۱ تا دو ماه هست قانونا سر ۲ ماه باید خوب شده باشید دو ورق قرص احتمالا دکتر بهتون میده که من پیشنهاد میکنم وقتی ورق اول تموم کردین یه سونو دیگه بدین درصورت که نبود با مشورت دکتر قطع کنید دارو رو. و اگر بود که ادامه بدین

معمولا دوره درمان این‌ کیست ها بین ۱ تا دو ماه هست قانونا سر ۲ ماه باید خوب شده باشید دو ورق قرص احت ...

دكترم دوفاستون داده اين ماه وماه بعدبعدش بايدبرم سونو امروزصبح پريودشدم باسه چهارروزتاخيرمن همه پريودام منظمه نهايت يه روزاينوراونور اينماه اينجوري شدم ببخشيدسوالام زيادشدممنون اخه خيلي ميترسم كسيوندارم ازش بپرسم

عشق اقاییمم
دكترم دوفاستون داده اين ماه وماه بعدبعدش بايدبرم سونو امروزصبح پريودشدم باسه چهارروزتاخيرمن همه پريو ...

نه عزیزم این چه حرفیه راحت باش تا صبح هم سوال داری بپرس اره کیست همینه یا تاخیر میده یا لکه اگر حجم خونریزیت کمه یا در حد لکه تیره هست از همین کیست هست نگران نباش تحت نظر پزشک این کیست راحت درمان میشه کیست بدی نیست من خودم سه سانتیش داشتم ۱ ماه خوب شد 

نه عزیزم این چه حرفیه راحت باش تا صبح هم سوال داری بپرس اره کیست همینه یا تاخیر میده یا لکه اگر حجم ...

واسه من نميدونم چندسانت بودداروچي مصرف كردين دكترب من فقط دوفاستون داد!؟

عشق اقاییمم
واسه من نميدونم چندسانت بودداروچي مصرف كردين دكترب من فقط دوفاستون داد!؟

واسه شما ۴ سانت هست عزیزم من مجردم و قصد بارداری وجود نشد معمولا پزشک با توجه به شرایطتون دارو میده داروی من فرق داشت 

واسه شما ۴ سانت هست عزیزم من مجردم و قصد بارداری وجود نشد معمولا پزشک با توجه به شرایطتون دارو میده ...

خيلي ممنون انشالاهرچي ازخداميخواي بهت بده استرس داشتم ممنونم💚💚💚💚💚

عشق اقاییمم
خيلي ممنون انشالاهرچي ازخداميخواي بهت بده استرس داشتم ممنونم💚💚💚💚💚

قربانت عزیزم وظیفم هست اصلا نگران‌ نباش ایشالا که زودی صاحب بچه سالم میشی به پزشکت اعتماد من و از استرس دوری چون جایی واسه نگرانی نیست هر سونوگرافی که دادی برای من بفرست تا ببینم چطوره ❤️❤️❤️❤️❤️