2777
2789
عنوان

بچه ها در ارتباط با رابطه عاطفی م ازتون راهنمایی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 37 پست
اینجوری ک داغون میشی اگ نمیتونی رابطه داشته باشی میتونی با یه روش دیگ انجام بدی اینجور رابطتون ادامه ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 برگ هایم یکی یکی در حال فرو ریختنن 

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر حقیری استارتر  من 5 ساله با دوست پسرمم خونشم رفت و آمد دارم  دوست پسرمم یه پسر کانا ...

عزیزم، من حقیر نیستم. چون نگفتم قبول میکنم تا آخرین لحظه قبول نکردم و هیچ وقت هم قبول نمیکردم. الان ازش جداشدم و واقعا داغونم ولی بازم حاضر نیستم تسلیمش بشم.

الان می گی یه دوستی معمولی ولی وقتی وارد رابطه بشی یهو می بینی به چیزهای دیگه هم راضی می شی و بعد ها ...

من بعد از شروع رابطه با این آدم حالم خیلی بهتر از قبل شده. از خیلی جنبه ها می تونه نقش خوبی رو زندگیم بزاره، از نظر شغلی، تحصیلی، بهم انگیزه میده، تو رشد فردیم خیلی میتونه تاثیر گذار باشه. من تصمیم دارم بعد از گذشت چندماه بتونم از نظر عاطفی ازش دل بکنم و بعد پیشنهاد دوستی معمولی رو بدون هیچ دید عاطفی قبول کنم. چون احساس میکنم اگه کلا نباشه خیلی اوضاعم بدتر میشه.

من بعد از شروع رابطه با این آدم حالم خیلی بهتر از قبل شده. از خیلی جنبه ها می تونه نقش خوبی رو زندگی ...

اول اینکه حال خوبت رو به بودن یا نبودن همچین آدمی که حال و روزش از حرفاش معلومه گره نزن، بعدم این پیشرفت هایی که می گی رو بدون اون هم می تونی داشته باشی، مشکل دله که هر چی عقل میگه می خواد یه دلیل براش بیاره که نه من درست می گم در صورتی که آدم باید با عقلش تصمیم بگیره، ۹۹ درصد کسانی که اومدن تو تاپیکت بهت گفتن این رابطه بدرد نمی خوره، حالا دیگه خود دانی

من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم 

تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال

از نظر من این آقا مریضه و فقط دنبال سوء استفاده از شما هست شما هم با اینکه میدونی این رابطه غلطه به سبک دخترای ساده که به مردا اجازه میدن ازشون سوء استفاده کنن رفتار می کنی و  داری خودتو گول میزنی تا یه دلیل برای ادامه دادن پیدا کنی ، ولی اگر خودتو دوست داری و نمی خوای بعد ها پشیمون بشی بی خیال این رابطه شو دوست گلم ، ببخشید اگر نظرم باب میلت نیست بخدا شما رو مثل خواهرم می دونم که این حرفها رو بهت می زنم، دوست ندارم کاری بکنی که به صلاحت نیست، ان‌شاءالله خوشبخت بشی ❤

خب راهکار خواست بش راهکار دادم😂😂😂

خسته نباشین عزیزم پیشنهادتون کرک پر همرو ریخت 😂😂😂😂

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
خسته نباشین عزیزم پیشنهادتون کرک پر همرو ریخت 😂😂😂😂

خب تو تاپیکشو بخون طرفو اینقدردست داره ک حاضرهحتیدوست معمولیش باشه حالا ما یه تومار نصحت کنیم فایده نداره گفتم راهکار بدم حداقل 😂

خب تو تاپیکشو بخون طرفو اینقدردست داره ک حاضرهحتیدوست معمولیش باشه حالا ما یه تومار نصحت کنیم فایده ...

😂😂😂😂

عزیزم باهاش دوست معمولی بمونی ک چی ک چندماه دیگه ولت کنه؟

این ادم اصلا ارزششو نداره چ الان داغون شی چ ۱ سال دیگه 

بهتره بیشتر از این باهاش پیش نری

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 برگ هایم یک ...

چیییییییی میییییییگههههههه😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️