2777
2789

من دو ماه پیش با مردی که به شدت و به مدت طولانی عاشقش بودم وارد ارتباط شدم. از اول گفت که قصد ازدواج نداره چون یه تجربه بد داشته. مدام اصرار میکنه که خونش برم و میگه تا چندماه بهت فرصت میدم برای رابطه جنسی، اما بعد از چندماه اگر قبول نکنی رابطه مون تموم میشه. من از اولم بهش گفتم که قبل از ازدواج نمی خوام رابطه جنسی داشته باشم. بعد پیشنهاد داد دوست معمولی بمونیم. من که غیر ممکنه به رابطه جنسی تن بدم، اما چون خیلی بهش علاقه دارم میخوام پیشنهاد دوست معمولی رو بپذیرم. چون واقعا سالهاست که عاشقشم و هرکاری کردم نشد فراموشش کنم، خیلی برام سخت شده. میشه راهنمایی کنید چیکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا با کسی که بهت به دید جنسی نگاه میکنه وفقط فقط تو رو برا رابطه جنسی میخاد میخای بمونی؟؟!

کات کن بره

دوست معمولی هم نمیتونی بمونی چون دوسش داری یه روزی یه جایی کوتاه میای 

داره میگه دوست معمولی یعنی آخرش جدایی پس الان جدا شی بهتره

خودت رو زدی به اون راه؟

اینقدر ارزش دخترا اومده پایین که هر پسری یه دم دستی داره؟

ازت رابطه جنسی میخواد و تو میخوای دوست بمونی؟

متوجه نیستی یا خودت رو زدی به متوجه نشدن؟ دوستی بمونی که نیاز عاطفیت رفع بشه

حالت بهم نمیخوره از این رابطه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چقدر حقیری استارتر 

من 5 ساله با دوست پسرمم خونشم رفت و آمد دارم 

دوست پسرمم یه پسر کاناداییه و کاملا غربی

ولی میگه چون خانوادتو میشناسم که سنتین تا ازدواج نکنیم هیچ وقت بهت نزدیک نمیشم 

اونوقت اون مرتیکه میگه بهت وقت میدم که خودتو برای رابطه جنسی اماده کنی تو هم دوسش داری؟؟؟

باید در جواب میگفتی نه چند ماه لازم نیست من 2 دقیقه با مادرت صحبت کنم قبول میکنه بیاد رو تخت باهات

واکنش من در مواجه با تاپیکها و بعضی راهنمایی های کاربران: پناه برخدا...هعییییی....پناه برخدا...هعیییی...پناه برخدا....هعییییی...پناه برخدا....

عزیزم خودت بهتر صلاحتو میدونی اما نظر منو بخوای این اقا پسر از اول گفته بهت که قصدش ازدواج نیست اخر این رابطع تنها فقط تویی که میشکنی با خودت اینکارو نکن سختی جدایی فقط دوماه اولش برات سختع اما خواهرم خودتو نابود نکن فقط میتونم همینو بگم انشاءالله که خوشبخت بشی 🌷🌷🌷🌷🌷

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍