2777
2789
عنوان

سکه یا ماشین؟!

644 بازدید | 20 پست

ما 206 داریم ولی مدام زیر پای شوهرمه سرکار و ..میره باهاش حتی اگر دستشم نباشه بمن نمیده میگه ماشین گرون شده ممکنه بلایی سرش بیاد من باید هرروز برم سرکار دو بار اتوبوس عوض کنم تا برسم هر موقعم بهش بگم منو برسون باید کلی نازشو تحمل کنم

ی مقدار سکه دارم ک گذاشته بودم واسه پشتوانه چون چند بار تا حالا کارمون ب قهر و..کشیده بود همش نگران ایندم بودم ولی الان دیگه خستم دوس دارم ماشین زیرپام باشه ک راحت سرکار و بیرون برم میدونم رو اعتماد ب نفس و روحیه امم موثره ولی پدرم و برادرم میگن کسی سکه رو نمیفروشه ماشین بخره چون سکه سرمایه گذاری مطمین تریه و سود بیشتری داره نظر شما چیه؟

واسه ی خوب شدن حال دلم دعا کنید واسم ممنون🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما شاغلی دستت تو جیب خودته یعنی میتونی بعدا خرد خرد سکه و طلا بخری من جای شما بودم با این شرایط ک گفتید ماشین میگرفتم. اونم ب نام خودم و حالشو میبردم. زندگی دو روزه اقلا راحت زندگی کن

ماشین بخر به نام خودت با اتوبوس میری تو این اوضاع کرونا ک بدتر ! میگیری صدبرابر شو باید خرج کنی خوب ...

بخدا ی ماه پیش عینک طبی رو توی اتوبوس جا گذاشتم مجبور شدم حقوق این ماهمو بدم عینک تازه جدا از دردسرای دیگه و خرج رفت و امد و گاهی اسنپ

از این پیش فروش ها بخر کم کم قسط ش بده یا ماشین مدل پایین مجبور نشی یعو کل سکع هات بفروشی 

پیش فروش منظورتون ثبت نامیهاس ک قرعه نشی میکنن؟ چند بار اسم نوشتم اسمم در نیمد متاسفانه

پیش فروش منظورتون ثبت نامیهاس ک قرعه نشی میکنن؟ چند بار اسم نوشتم اسمم در نیمد متاسفانه

من نظر شخصیم اینه از لحظه حال استفاده کنم..شاغلی ماشین بخربتونی استفاده کنی چقدر میخوای خودت عذاب بدی یهو میبینی بازشسته شدی با حرص خوردن.. انشالله دوباره پس انداز کن سکه و طلات بخر..چون واسه چنین روری خریدی به دردت بخوره..انشالله خریدی بنام خودت بزن..که بازم‌سرمایه خودت 

من نظر شخصیم اینه از لحظه حال استفاده کنم..شاغلی ماشین بخربتونی استفاده کنی چقدر میخوای خودت عذاب بد ...

حتما ب نام خودم میزنم فقط هی اطرافیانم میگن نکن سکه حیفه مردد شدم البته تازه دو ماهه شاغل شدم خخخ

ما اسممون دراومد نمیتونیم قسط اولشو پرداخت کنیم خیلی حیف شد

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘

عزیزم حتما ماشین بخر

منم دو سال پیش طلا و سکه فروختم ماشین خریدم 

کلا زن باید دو تا چیز داشته باشه یک ماشین دو شاغل بودن استقلال کامل تو زندگی وگرنه دست هی جلو شوهرت دراز باشه و بخوای سر یه ماشین نازشو بکشی اعصاب خودت خرد میشه

میتونی بخری بگی پدرم خریده برام که بعدا هم نتونه روش حساب باز کنه 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.