2777
2789
عنوان

به نظرتون میشه خانواده شوهر

425 بازدید | 27 پست

به نظرتون میشه خانواده شوهر خییییییلی خوب باشن اونقدر که مثل خانواده خود ادم باشن؟

من از اونجایی که مشکلاتی داشتم از بچگیم و کلی سختی کشیدم  الان واقعا دلم میخواد خانواده شوهرم اونقدر خوب و صمینی باشن که مثل خانواده خودتم ببینمشون و از ته دل دوسشون داشته باشم

میشه ؟

تو اطرافیانتون دیدین چنین موردی ؟

تعداد رای : 78
نظرسنجی
اره میشه چرا که نه
45
57%
نه خانواده شوهر هیچ وقت نمیتونن اندازه خانواده خوومون خوب باشن
25
32%
دیدن نتایج
8
10%

به انسانیت طرف مقابل برمیگرده

مادر کی میایی تا من هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم؟ جانانم چند بار است که خواب تو را دیده ام در بغل بودی چه حس شیرینی بود بودنت .دلبندم چند تار موهای مامان و باباسفید شده پس تو نمیخواهیی بیایی و بمانی برای من برادرت تا ۳۹ هفته مهمان دلم بود چقدر حس زیبایی بود بودنش برای من اما برادرت قبل آمدن به بغلم به سوی آسمان پر کشید مادر این همه درد و رنج کافی نیست ؟؟؟؟درد از دست دادن برادرت درد نیامدن تو مادر دلم برای در آغوش گرفتنت پر میکشد تا کی حسرت شنیدن خنده هایت را بکشم مادر کی تو میایی من را صدا کنی مامان و من با همه وجودم بگویم جانم عزیزتر از جان مادر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم اگه هفته ای 6 روز اینجوری باشن یه روزش خانواده شوهر حدو مرزو باید با خانواده شوهر نگه داشت نه اینکه بی محلی و بی حرمتی کنی ولی باید حدو اندازه رو نگه داشت 

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

بله عزیزم. نگران نباش. البته همیشه باید حد نگهداری. چون بالاخره خودتم ممکنه از مادر همسر زودتر برنجی تا مادر خودت . و اختلاف فرهنگی گاهی سوتفاهم ایجاد میکنه. ولی اگه خودت حسن نیت داشته باشی و اونا هم ادنای خوبی باشن، میتونن عین خانواده خودت بشن

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

من خانواده شوهرم خیلی خیلی بیشتر از خانواده خودم بهم احترام میذارن و محبت میکنن  کلا نه با من ذاتشون اینجوریه با همه مهربونن

خدایا امضا قبلیم رو حذف کردم اینبار نا امیدم نکن ،بچم رو به تو سپردم سلامتیش رو از تو میخوام .دوستان سقط مکرر هستم لطفا برای سلامتی بچم اگه دوست دارید یه صلوات بفرستید ممنون .میخوام اتفاق های خوب بارداری فعلیم رو توی امضاء بنویسم که همش ناله و گلایه نباشه خدا رو شکر امروز ۴‌.۴ .۹۹ رفتم صدا قلبش رو شنیدم خدا رو هزار با شکر .لطفا دعا کنید غربالگری هامم خوب باشه ممنون .خداروشکر امروز ۹۹/۴/۳۱ رفتم سنوگرافی غربالگری خداروشکر خوب بود خدا کنه فردا که میرم آزمایش بدم جواب اونم خوب باشه دعا کنید برام.امروز5/5جواب آزمایشم دیدم خدارو هزار مرتبه شکر خوب بود‌.وای چه حس و حال قشنگی بود انگار یه بار سنگین رو از روی دوشم برداشتن .برای سنو گرافی آنومالی و آزمایشش دعا کنید اونا هم بخیر بگذره .خب امروز ۲۵ .۵ رفتم جواب آزمایش آنومالی رو گرفتم که خدا رو صد هزار مرتبه شکر خوب بود ولی باید سرکلاژ بشم و سنو آنومالی برم خدا کنه اونا هم به دعای شما دوستان خوب باشه.خداروشکر۶.۱۰ رفتم سنو آنومالی گفتن همه چی خوبه ممنون از دوستانی که دعا کردن یکم لکه بینی دارم که ان شاءالله اونم رفع بشه خیالم راحت بشه 

منم به دلیل مشکلات و کمبودهایی که از بچگی داشتم فک کردم خانواده شوهرم خیلی خوب هستن بدی هاشونو ندیدم و به موقع رفتار درست نکردم. الان پشیمون هستم. بله میشه خانواده شوهر خوب باشه ولی به شرطی که همیشه حواست به خودت باشه

بله دیدم تو اطرافم که خانواده شوهر مث خانواده ی خود آدم هستن🌟🌟🌟🌟🌟🌟همه مث هم نیستن

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

میتونن خیلی خوب باشن اما ازونجایی ادم میتونه خانواده خودشو تحمل کنه و به رو خودش نیاره و حتی ضعف و ایراداتشونو پنهان کنه...

بهتره صمیمیتی ایجاد نشه چون خودت بعدا پشیمون میشی هرچقدم اونا خوب باشن

بالاخره ما خانمها استانه صبر و تحملمون در برابر خانواده خودمون فقط زیاده

خانواده ش هر تا تقی ب توقی بخوره بد برداشت میکنیم گفتار و رفتارشونو..بازم خودت میدونی عزیزم

هرکی باهام موافقه لایک کنه