2777
2789

سلام به همه

من از از تیر 99 تحت نظر پزشک نازایی هستم، همسرم مشکلی نداره و مشکل خودم پریود نامنظم و تشخیص پلی کیستیک خفیف بود که بعد که رفتم دکتر بهم گفت اصن پلی کیستیک نیستی.. در نهایت مشخص شد من بدون دارو نه فولیکولام بالغ میشن و نه میتونم تخمکی آزاد کنم و پروسه درمانم با تجویز آمپولهای اچ ام جی و اچ سی جی شروع شد و هر بار بی نتیجه، البته از اول نظر دکترم آی یو آی بود ولی ترس از چند قلویی باعث مخالفتم شد و بالاخره این ماه قبول کردم و آی یو آی شدم..
الان 17 روز از آی یو آی میگذره و هنوز پریود نشدم و خود عمل آی یو آی روز 16 قاعدگیم انجام شد و از تیر ماه که تحت درمانم همه دوره هام 28 روزه بوده، علایمم هم یه حس خاصی توو دلمه، چند روزه به شدت به کش شلوار و دکمه شلوار جین حساس شدم و وقتی میپوشم حس میکنم شکمم در حال ترکیدنه مگر اینکه شل باشه.. نمیدونم باردارم یا نه، بی بی چک هم منفی میشه بجز دیروز صبح که نمیدونم توهم بود یا واقعاً یه سایه خیلی خیلی خیلی محو دیدم، عکس که میگیرم اصن معلوم نیست خودمم به سختی می بینم، فردا باید برم آزمایش اما چند روزه دل تو دلم نیست که نتیجه قراره چی بشه..کسی تجربه مشابه داشته؟ هم تأخیر پریود و هم این حس عجیب توو دلم

گاه آنچه مصیبتی بزرگ به نظر میرسد به عظیم ترین خیر و صلاح زندگیمان بدل میشود.
-Louise Hay-

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاا... که باردار باشی عزیزم  برات دعا کردم

منم اولین بی بی چکم انقد کمرنگ بود که با چراغ قوه گوشیم دیده میشد، فرداش زدم یکم پررنگ تر شده بود

بعدازظهرشم که آزمایش دادم مثبت بود، عددش ۴۲ بود، بعد از چند روز برای اینکه خیالم راحت بشه دوباره آزمایش دادم ۹۰۰ شده بود

انشاله که بارداری عزیزم میشه بگید چقد هزینه کردید و کجا رفتید منم خیلی بهش فکر میکنم برم

مرسی عزیزم، امیدوارم..یعنی میشه که بشه....
من ساکن رشت هستم و مرکز ناباروری مهر تحت نظر خانم دکتر مهرافزا هستم، هزینه داروها رو نمیدونم چقدر شد چون خودم بخش بودم ولی خود عمل 840 تومن شد

-Louise Hay-
منم با آی یو آی باردارم.شما باید روز ۱۴ آزمایش می‌دادی .من روز ۱۵ ای یو ای بی بی چک هاله کمرنگ افتاد ...

بعضی ها لقاحشون دیرتر انجام میشه، احتمالا این دوستمون هم لقاحش دیرتر بوده پس دیرتر آزمایش بده بهتره

وقتی هاله افتاده خب بارداری دیگه😍😍😍

آخه خیلی محوه، گاهی خودمم نمی بینم، به همسرمم نشون ندادم الکی دلشو خوش نکنم بعد ضدحال بخوره، بیشتر از بی بی چک این حسی که دارم متفاوته...

-Louise Hay-
مرسی عزیزم، امیدوارم..یعنی میشه که بشه.... من ساکن رشت هستم و مرکز ناباروری مهر تحت نظر خانم دکتر مه ...

انشالله فردا خبر خوش ازت بشنوم مثبت شد لایکم کن تو خوشحالیت شریک بشم😍😍😍

آقا نیستم لطفا توهین نکنید با تچکر
آخه خیلی محوه، گاهی خودمم نمی بینم، به همسرمم نشون ندادم الکی دلشو خوش نکنم بعد ضدحال بخوره، بیشتر ا ...

من شک ندارم که مثبته 😍😍😍😍

برای منم دعا کن میخوام آی وی اف کنم 😔😔😔