سلام به همه
من از از تیر 99 تحت نظر پزشک نازایی هستم، همسرم مشکلی نداره و مشکل خودم پریود نامنظم و تشخیص پلی کیستیک خفیف بود که بعد که رفتم دکتر بهم گفت اصن پلی کیستیک نیستی.. در نهایت مشخص شد من بدون دارو نه فولیکولام بالغ میشن و نه میتونم تخمکی آزاد کنم و پروسه درمانم با تجویز آمپولهای اچ ام جی و اچ سی جی شروع شد و هر بار بی نتیجه، البته از اول نظر دکترم آی یو آی بود ولی ترس از چند قلویی باعث مخالفتم شد و بالاخره این ماه قبول کردم و آی یو آی شدم..
الان 17 روز از آی یو آی میگذره و هنوز پریود نشدم و خود عمل آی یو آی روز 16 قاعدگیم انجام شد و از تیر ماه که تحت درمانم همه دوره هام 28 روزه بوده، علایمم هم یه حس خاصی توو دلمه، چند روزه به شدت به کش شلوار و دکمه شلوار جین حساس شدم و وقتی میپوشم حس میکنم شکمم در حال ترکیدنه مگر اینکه شل باشه.. نمیدونم باردارم یا نه، بی بی چک هم منفی میشه بجز دیروز صبح که نمیدونم توهم بود یا واقعاً یه سایه خیلی خیلی خیلی محو دیدم، عکس که میگیرم اصن معلوم نیست خودمم به سختی می بینم، فردا باید برم آزمایش اما چند روزه دل تو دلم نیست که نتیجه قراره چی بشه..کسی تجربه مشابه داشته؟ هم تأخیر پریود و هم این حس عجیب توو دلم