2777
2789

چند وقته دارم ورکشاپ فیبروز میرم و تمرین میکنم

تمرینم روی پوست مصنوعی خیلی عالیه

اولین مدلی که بردیم رو همه کاراشو مربی کرد ما فقط تکرار روی خطوط انجام دادیم

دومین مدل و که بردم مربیم دیر اومد گفت خودت فرم ابروش رو بکش تا بیام

منم طراحی کردم ابروشو خوب بود مربیم کلی تعجب کرد

وقتی رسید گفت ۰ تا ۱۰۰ خودت انجام بده

انقدر دور از هم و پخش و پلا خطوط رو کشیدم فشارم افتاد روم نمیشد تو چشای مشتری نگاه کنم دادم گندمو مربیم تا حدی جمع کرد منم باز یکم جمع و جورش کردم

به نظرتون فیبروز رو کلا ببوسم بذارم کنار یا ادامه بدم؟خیلی ناراحتم از یه طرفی خون هم که میاد از ابروشون دستم سست میشه و میلرزه😔

بگید چیکارکنمممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببوس🙄🙄🙄

چون کلا ارایشگری و این جور کارا کارای حساسیه و اگه میخای ادامه بدی باید اول کلی ادم پیدا کنی و گند بزنی ب قیافشون تا یاد بگیری😐ک فک نکنم پیدا کنی کسیو ک راضی بشه قیافش زشت بشه🙄😐

عکسشوگذاشتی منو لایک کن ولی نا امید نشو من خودم ناخن کاری میرفتم مربیم منو مسخره میکرد انقدر بد ناخن میزاشتم.خیلیییی طول کشید تا راه بیفتم اما انقدر کار کردمو ویدئو دیدم که دستم راه افتاد.الان خیلی بهتر از مربیم میزارم در حد نیم ساعت همه ی انگشتارو مواد میزارم 

همه مادرزاد بی هنر و نابلدن باید تجربه کنی و استرس رو ازخودت دور کنی 

مرسی یه کسایی رو میبنم که واقعاااا گند میزنن به مشتری تازه یه چیزیم طلبکارن

من کلا زبونم بند میاد