2777
2789
عنوان

بیاید نظر بدید گند زدم به مشتری؟ +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی یه کسایی رو میبنم که واقعاااا گند میزنن به مشتری تازه یه چیزیم طلبکارن من کلا زبونم بند میاد

ن عزیزم زبونت درازم باشه جدی گفتم خیلی هم خوبه اصلا نترس کارت قشنگه یه کم روی تمیزیش کارکن 

خدایا 🤲من راسبب شکستن هیچ دلی قرار مده
الان این عکسو خودت انجام دادی؟؟ چون من رفتم‌آریشگاه انجام دادم مثلا خیلی حرفه ای هم بود ابروم لزاین ...

آره با کلی ماست مالی درستش کردم ولی ابرواش تا به تا شد گفتم بیاد ترمیمشو مجانی انجام میدم فقط درستش کنم 😭

ببوس🙄🙄🙄 چون کلا ارایشگری و این جور کارا کارای حساسیه و اگه میخای ادامه بدی باید اول کلی ادم پیدا ...

😔از یه طرفی علاقه دادم از طرف دیگه هم استرسی ام هم ترسو تازه کلی به خودم تو راه خونه فحش دادم و گریه کردم واقعا واسه خودم متاسفم😭

این چطوره ؟

روزی که من اینجوری بتونم فیبروز کنم قطعا اون روز از خودم راضی ام

با اینکه تاجشون یکی نیست اما در کل هیچ کدوم از اجزا بدنمون کاملا متقارن نیست

نه خوبه  رنگش بده این خیلی زود قرمز میشه

آره دقیقا ولی چون خودم واسه کلاسا و موادم دارم از خودم کاملا هزینه میکنم هنوز نتونستم مواد خوب بگیرم مجبورم با موادی که مربی میده کار کنم

ولی ببین چقدر به بنفشی میزنه ؟

اگه عکس اولشه بخاطر التهاب و زخم رنگش به قرمزی و اینا میزنه اگه مال یکماه به بعده رنگش خوب نیس مثل همینه که من باهاش انجام میدم فعلا

آره دقیقا ولی چون خودم واسه کلاسا و موادم دارم از خودم کاملا هزینه میکنم هنوز نتونستم مواد خوب بگیرم ...

اونم به تو ربطی نداره که 

تقصیر خود مربیه 

راستی ارایشگره از مشتری چقدر پول میگیره واسه فیبروز ؟