2777
2789
عنوان

دقیقا سال پیش همین موقع چه شبیُ گذروندم

| مشاهده متن کامل بحث + 2594 بازدید | 123 پست
اره درست میگی میدونی.ترسیدم که برم بهم بگه پیله و ازم بیشتر زده بشه.یکی میگه باهاش یک مدت حرف نزن یک ...

خیلی بهش پیام دادی؟؟

آخه من بودم اصلا پیام نمیدادم،یهو بی هوا میرفتم حضوری حرف بزنم 

آره مردا از پیگیری زیاد خوششون نمیاد 

ولی تو قرار نیس بهش بگی برگرده ب این زندگی 

فقط میخوای علامت سوال های ذهنت از بین بره

کاش حداقل ی شهر بودید 

چقدر فاصله هست ؟

فقط یکبار به من گفت حالم از تو خیلی بدتره ولی زندگی که حرمتش ریخته باشه بدردم نمیخوره

نمیدونم والا چی بگم شما که برای بقیه زندگی نمیکنید اگر واقعا دوستت داره و دوسش داری حرمت بهانس.. همه چی با زمان حل میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بهش پیام دادی؟؟ آخه من بودم اصلا پیام نمیدادم،یهو بی هوا میرفتم حضوری حرف بزنم  آره مردا ...

هزار کیلومتر.آره خیلی پیام میدادم.اگر نمیدادم راه حل خوبی بود.ولی بارها باهاش تو پیام حرف زدم.خیلی وقتا هم پیامام بی جواب میموند.اشتباه کردم ولی اون لحظه طاقت نمیاوردم

هم دانشگاهی بودیم

انشالله که سر عقل بیاد و برگرده سر خونه زندگیش از ته دلم برات دعا میکنم که پشیمون شه.توام خودتو ناراحت نکن درسته سخته ولی میگدره

خدایا یاورم باش☝☝☝
هزار کیلومتر.آره خیلی پیام میدادم.اگر نمیدادم راه حل خوبی بود.ولی بارها باهاش تو پیام حرف زدم.خیلی و ...

ای وای ،کاش نداده بودی گلی...

بلاک کرده تورو از فضا مجازی و پیام  و تماس ؟؟

اگه خدا بخواد اره.خدا خیلی چیزای غیرممکنو ممکن کرده دلت با خدا باشه

اره راست میگه.بعضیا وقتا این حرفتو یادم میره.باید خدا بخواد...مرسی که گفتی و کمکم کردی دوستم

اره سین میکنه جواب نمیده.یا کلی مینویسم یک خط مینویسه.زیادم وارد واتس آپ نمیشه

دقیقا نقطه ضعف مردا همینه 

وقتی عصبی هستن از موضوعی 

اصلا پیام طولانی هارو کامل نمیخونن 

و جلوه غرزدن داره براشون

بجا اینکه تاثیر مثبت داشته باشه حرفات،بدتر باعث میشه کلافه شه

آخرین بار کی پیام دادی ؟؟؟

اره راست میگه.بعضیا وقتا این حرفتو یادم میره.باید خدا بخواد...مرسی که گفتی و کمکم کردی دوستم

خواهش گلم.امیدوارم ک تو تک تک لحطات زندگیت شاد و خوشحالی بیاد سراغت❤

خدایا یاورم باش☝☝☝