2777
2789
عنوان

دقیقا سال پیش همین موقع چه شبیُ گذروندم

| مشاهده متن کامل بحث + 2594 بازدید | 123 پست
دقیقا نقطه ضعف مردا همینه  وقتی عصبی هستن از موضوعی  اصلا پیام طولانی هارو کامل نمیخونن& ...

یکماه بود که پیام نمیدادم.ولی امروز دوستش به من حرف بی ادبی گفت.منم بهش پیام دادم و گفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا نقطه ضعف مردا همینه  وقتی عصبی هستن از موضوعی  اصلا پیام طولانی هارو کامل نمیخونن& ...

دوستش که از اختلافمون خبر داشت اومد خودشو نزدیک کنه و یهو شوخی بدی کرد منم دعواش کردم و بلاکش کردم و بهش توضیح دادم که یکی از همکارات اینجوری گفت.اون فقط نوشت فامیلش چی بود.منم فامیلشو گفتم

دوستش که از اختلافمون خبر داشت اومد خودشو نزدیک کنه و یهو شوخی بدی کرد منم دعواش کردم و بلاکش کردم و ...

خب این ینی مهمی براش ک گفته فامیلیش چیه 😍😍😍😍

وگرنه میگفت ب من چ 

یا جواب نمیداد

خب این ینی مهمی براش ک گفته فامیلیش چیه 😍😍😍😍 وگرنه میگفت ب من چ  یا جواب نمیداد

اخه با اون هم کلاسی بود.بعد اون شروع کرد زیر آب شوهرمو بزنه بعد من گفتم نه از نظر مرد خوبیه....بعد یک واژه خیلی مثبت هجده گفت.بلاکش کردم و بهش گفتمکه به من اینارو گفت و به تو هم اینارو...اون کنجکاو شد ببینه کیه که داره از خودش بد میگه فکر کنم

من نمیدونم راهی ک میگم از نظر منطق شما و شرایط زند گی شما خوبه یا ن 

فقط خودمو تطبیق دادم و راهی ک بنظرم معقول بود رو میگم گلم

و از ته ته ته قلبم از خدا میخوام ک اگه ب صلاحت هست یهویی بری پیشش

بنظرم اگه کسی توی زندگیش بود،شمارو از همه جا بلاک میکرد 

این بلاک نکردنش ینی هنوز منتظر اینه پیام بدی بهش ...

اینکه بهت گفته فامیلی دوسش رو بگی،ینی براش مهمی...

و اینکه توی جلسات دادگاه نمیاد،اینه ک نمی تونه باهات روبرو شه برا خدایی و خجالت زده هست...

یک سال زمان کمی نیس،اگه واقعا دل بریده بود،مث همون دعوای سال پیش چندتا حرف ناراحت کننده میزد بهت و بلاک و تمام 

ن اینکه سین کنه هی،و بعضی هاشو ج بده

منطق من اینجوری تحلیل کرد حرفاتو 

و بنظرم حضوری دیدنش بی تاثیر نیس،و کمک زیادی بهت میکنه دوستم❤

من نمیدونم راهی ک میگم از نظر منطق شما و شرایط زند گی شما خوبه یا ن  فقط خودمو تطبیق دادم و را ...

چشم عزیزم حتما روی حرفات فکر میکنم...ممنون که برام وقت گذاشتی و اینقدر قشنگ جوابمو دادی.انشاا...غم تو زندگیت نیاد دوست مهربونم

چشم عزیزم حتما روی حرفات فکر میکنم...ممنون که برام وقت گذاشتی و اینقدر قشنگ جوابمو دادی.انشاا...غم ت ...

فدات بشم ک من 

اینو مطمئن باش توی جای جای زندگیت

حتی شبایی ک چشمات خیسه 

اونی ک منتظر ی اشاره هست ک زود دلتو آروم کنه،خدا هست 

هیچ وقت فراموشش نکن،ببین چ معجزه هایی رخ میده توی زندگیت❤❤❤❤

فدات بشم ک من  اینو مطمئن باش توی جای جای زندگیت حتی شبایی ک چشمات خیسه  اونی ک منتظر ی ...

خدانکنه عزیز دلم.واقعا همینطور.همین تایپیکو که زدم یکی یکی جواب کاربرا رو که میدادم یک دل سیر گریه کردم راحت شدم.از سرشب بغض کرده بودم و منتظر یک اشاره بودم.همین حرفای عزیزایی مثه شما آب روی آتیشه.دلت همیشه شاد باشه🌷🌹🌹🌹

نگووو قربونت برم یاده امام رضا انداختیم فدای تو انشالله به هرچیزی که میخوای به حق امام هشتم امام مهر ...

چقدر شما مهربونید آخه 😭😭😭 آره شماهم بگید بهش ک خودش بهم قول داده😞😞

چقدر شما مهربونید آخه 😭😭😭 آره شماهم بگید بهش ک خودش بهم قول داده😞😞

فدات قربونت برم تو انقدر خوبی که منا خوب میبینی 😘😘😘😍😍امام رضا خیلی مهربونه کسیا دست خالی رد نمیکنه انشالله

خودش حاجتتا بده به حق امام جوادش 💕💕💕💕

❤❤❤❤