2777
2789
عنوان

دقیقا سال پیش همین موقع چه شبیُ گذروندم

| مشاهده متن کامل بحث + 2594 بازدید | 123 پست
😐خودم متنو خوندم و فهمیدم

خداروشکر که فهمیدی

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی یک ساله نیومده دنبالت؟ خب تو هم دیگه چه علاقه ای ذاری باید ازش متنفر باشی و زندگی خودتو ادامه ب ...

نه نیومد.دادخواست طلاق داد.ندیدمش...دادگاهم نیومد وکیلش اومد.نمیدونم تمام اون سالا چه جوری پس کنارم بود

با تمام وجودم میفهممت.منم اصلا نفهمیدم چی شد که زندگی قبلیم به جایی رسید که پاشید از هم.هنوزم بااینکه دوباره ازدواج کردم گاهی دلم واسه خونه ای که جهیزیه م رو چیدم اما نشد که توش زندگی کنیم تنگ میشه.خدا کمکت کنه و راهی پیش پات بزاره بحق این ساعت شب به حق بنده های خوبش‌.خدا کمکت کنه زندگیت درست بشه دوستم

اسی شایدم حدس من اشتباهه ولی احساس میکنم زیر سرش بلند شده بوده 

اره همه همینو گفتن.اصلا نفهمید داره با من اینجوری حرف میزنه.انگار من غریبه بودم.ی جوری بد باهام حرف زدم من بین همه میخواستم بهش بگم منو یادت میاد اصلا؟

نه نیومد.دادخواست طلاق داد.ندیدمش...دادگاهم نیومد وکیلش اومد.نمیدونم تمام اون سالا چه جوری پس کنارم ...

عزیزم باید با این قضیه کنار بیای گذشته تموم شده و الان این آدم رفتارش همینه که میبینی 

با یادآوری گذشته نمیتونی درست فکر کنی خودتو رها کن 

با تمام وجودم میفهممت.منم اصلا نفهمیدم چی شد که زندگی قبلیم به جایی رسید که پاشید از هم.هنوزم بااینک ...

دقیقا منم نشد تو خونه ای که انتخاب کردم و جهیزیه ای که بعد از رفتن من قرار بود بفرستن زندگی کنم.با اینکه ما شش سال ازدواج کرده بودیم اما خونه نداشتیم.

اینوبپذیر که دیگه اون نمیخادت برای همین محلت نمیده ورفته دادخواست طلاق داده..توم سنگ بزار روش.ضعیف نباش.مگه فقط همین یدونه مردهست تودنیا؟خدابرات جبران میکنه مطمئن باش..توم تاقرون اخرمهریتوبگیر ازمهریت نگذر تا بفهمه کجاچه خبره.مگه الکیه یروز بگیره یروزم طلاق بدع