2777
2789
عنوان

سوتی بچه ها😂

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 26 پست

بچه دوستم 3سالشه و خیلی لاغره همشم خانواده همسرش بهش غر میزنن میگن چرا بچه انقد لاغره بعد بچه رفته بود خونه عمه ش گفته بود مامان من بهم هیچی نمیده نونم نمیده😂😂😂

بیچاره دوستم سرخ شده بود میگفت از صبح فقط نون خالی خورد منم جمع کردم که غذا بخوره فقط نون نخوره

اونم رفته بود خونه عمه گفته بود😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داییم بچه که بوده

رفته مدرسه گفته مامانم به من نون خشک میده😂

مدرسه مامانبزرگمو خواسته بود😌😌😌😂

ولی واقعا نمیخورد😊😁😂😂

لطفا برای گزارش بزنید تعلیق بشم🙏🙏😊

یه سری هم داداشم کوچولو بود نوار بهداشتی کشف کرده بود گفته بود این چیه مامانم بخاطر اینکه گیر نده گفته واسه نی نی داییه

داییم اومده بود خونمون مامانم دستش بند بود داداشم دونه دونه نوارا رو چیده بود رو زمین داییمو صدا میکرد می‌گفت دایی بیا برای نی نی از اینا خریدیم😂

بچه دوستم 3سالشه و خیلی لاغره همشم خانواده همسرش بهش غر میزنن میگن چرا بچه انقد لاغره بعد بچه رفته ب ...

وای آدم خجالت میکشم حالا پسر دختر خالم خیلی همیشه بچه ی خوبی هست یه رو با دختر خالم رفتیم خونه داییم همین که میوه آوردن به هلو آشاره کرد بلند گفت اینا چیه مامان حالا دختر خالم تو خونه برایش میوه پوست کنده بهش داده 

زر نزن عصاب ندارم ‍‍😒🔫