2777
2789
عنوان

سوتی بچه ها😂

660 بازدید | 26 پست

امروز داشتم با تلفن حرف میزدم نامزدم گفت بخورمت😂😂😂صداش رو اسپیکر بود دختر خالم  سه   چهار سالشه پیشم بود دیدم رفت تو سالن پیش خاله هام و داییم و بابام و همهههه...!گفت بابا بابا سولماز با یه پسره ای حرف میزد بهش گفت بخورمت😂فک کنم با یه پسره ای دوسته😂😂شما هم از سوتی های بچه هاتون جلو بقیه رو بگین😟😟😭یه بار دیگه با خالم داشتیم حرف میزدیم میگفتیم فلانی چ کلاس میذاره چقدم زشته😂مهمونی بودیم ما تو اون اتاق حزف میزدیم رفت بهش گفت خاله مامانم گفت تو چقد زشتی😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرزادمو برده بودم دسشویی 4 سالش بود من اصلا دسشویی نکردم فقط اونو بردم بعد بردمش خونه رفت بدوبدو به باباش گفت بابا خاله گو ز ید نمیدونم چرا اون حرکتو زد من بدبختم ازهمه جا بیخبر😐😐😐😂

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

اره واسه منم پیش آمده کلاس ششم که بودم داشتم در مورد یکی از دخترایی که از خوشم نمیومد میگفتم چقدر زشته پرو هست و اینا یهو دوستم اشاره زد من نگرفتم چند بار آشاره کرد به پست سرم منم برگشتم دیدم ای دل غافل پشت سرمه دیدم داره نگاه می‌کنه چیزی نگفت رفت سر جاش نشست البته من اسمشو نگفتم فکر کنم نفهمید دارم درموردش صحبت میکنم  

زر نزن عصاب ندارم ‍‍😒🔫

بچه بورم

مامانم لباس زیر جدید خریده بود

منم برداشتم داشتم میبردم تو جنع که بابابزرگم و داییم و اینا نشسته بودن😂😂

ولی جلومو گرفتن

لطفا برای گزارش بزنید تعلیق بشم🙏🙏😊