2777
2789
عنوان

شوهرم جدا خوابید 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 47 پست

باید خودش خسته بشه که بذاره کنار شوهرمنم میخورد یه وقتایی حتی تصمیم گرفته بود خودش درست کنه اما سرش به سنگ خورد امسال عاشورا قسم خورد که دیگه نخوره و خداروشکر نمیخوره. بذار خودش بالاخره سرعقل بیاد

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
میخوای اشتی کنی؟

معلومه اما از طرفیم حس میکنم غرورم له شده من با همه اخلاقای اون سازگاری میکنم با خوب بدش داشتن نداشتنش اما اون حاضر شد برا خاطر دو لیوان مشروب منو ناراحت کنه و روزا افسرده شدنمو ببینه میدونس اینجور میشه و منم خراب میشم ولی خورد الان مستی شراب رفته ولی دلخوری من مونده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری ولی محکم وایسا کم نیار بذار دفعه بعدی این کارو نکنه

محکم وایستادم ولی میدونم میکنه حالا که اون ب من ارزش نمیده ب خواستم من چرا  بهش ارزش بدم انقد بی محلی میکنم تا قدر محبتامو بدونه. از این ب بدم تلکش میکنم بفهمه زن چيه 

سخته میفهمی اگه سر اعتقاداتم بمونم زندگیم تلخ میشه بی خیال باشم زندگیمو گند میگیره حرام میاد حلالم م ...

پس سر اعتقادت محکم بمون خصوصا هم که بارداری، خدا مهم تر از شوهرته 

خدایا شکرت 
واقعا خیلی نفرت اوره مشروب بهتره شماهم محکم باشی بهرحال اونم باید برای خوشحالی شما از یک سری کارها ...

نمیخوام از کسی یا چیزی دست بکشه حتی با دوستام محدودش نکردم ولی تنها خواسته من اینه از مشروب بگذره تنها چیزیه ک میخوام ازش بگذره

عزیزم من به درست یاغلط بودن کارش کاری ندارم ولی اگه بهت قول داده نخوره باید سرحرفش می موند ازموضعت ک ...

اگه 50 درصد مشکل الان مشروب 50 درصد دیگش برا اینه که میدونس ناراحت میشم میدونس قول داده ولی حاضر شد برا خاطر دو لیوان مشروب ی لذت گذرا منو ناراحت کنه و میدونس افسرده میشم ولی کرد 

عزیزم تاالان که قهرکردی حالا بسه پاشو برو کنارش بغلش کن اروم باهاش صحبت کن و بگو که من چون تورو دوست ...

هزارو چهار صد بار با زبون خوش. گلایه. خواهش تمنا گفتم با زبون نیش دار قهر جنگ دعوا هم گفتم نشد نشد نشد

قانع شدم 😐

😁👍🏿

نانای اصغرو صغری         نانای اکبرو کبری 💃💃خوشگل خوشگلااااا منممممممممممممم    یه روز یه مرده میخوره به نرده میشینه میخنده هاااار هاااار هااار بی مزم خودتی    لاهناتیای باکالاس با پرستیژ نکشینمون با این چسو بازیاتون کاثافتا     برای عاقبت بخیریم صلوات بفرس دوست عزیز💕
سخته میفهمی اگه سر اعتقاداتم بمونم زندگیم تلخ میشه بی خیال باشم زندگیمو گند میگیره حرام میاد حلالم م ...

عزیزم مشروب تا زمانی که به کسی آسیب نرسونی حرام نیست. بد اینه که زندگی خودتو تلخ کنی. برو با همسرت آشتی کن.

ولی باهاش حرف بزن بگو تو از همه نظر همسر خوبی هستی میدونم‌که بابایه خیلی خوبیم میشی و یه بابایه خوب باید سر قولایی که میده وایسه. بعد بگو چون دوست دارم میبخشمت 

حق داری والا مشروب خوری کم چیزی نیست به نظرم حتی حدیث داریم که دختر به مشروب خور ندید یعنی تا این ...

ولی زندگی من خراب میشه برکت از زندگی منم میره. دل من چی این وسط  قولی ک داد چی

عزیزم مشروب تا زمانی که به کسی آسیب نرسونی حرام نیست. بد اینه که زندگی خودتو تلخ کنی. برو با همسرت آ ...

میدونم امشب آشتی کنم صب ویندوز بالا نمیاره همه حرفامون قولاش یادش میره