2777
2789
عنوان

شوهرم جدا خوابید 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 47 پست

وقتی کشمشو فلان میزاره دهنت بچه بازی در میاری تف میکنی الانم ناراحت نباش از اینکه جدا خوابیدع  مرسی اه

نانای اصغرو صغری         نانای اکبرو کبری 💃💃خوشگل خوشگلااااا منممممممممممممم    یه روز یه مرده میخوره به نرده میشینه میخنده هاااار هاااار هااار بی مزم خودتی    لاهناتیای باکالاس با پرستیژ نکشینمون با این چسو بازیاتون کاثافتا     برای عاقبت بخیریم صلوات بفرس دوست عزیز💕
میتونه نخوره ولی میخوره لذت گذرایی فکرشو بکن میخور مثل نوشابه تموم

واقعا خیلی نفرت اوره مشروب

بهتره شماهم محکم باشی

بهرحال اونم باید برای خوشحالی شما از یک سری کارهاش دست بکشه 

ما صداش میکنیم (بی غیرت) حالا شما بگو(ی پسر روشن فکر مدرن) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من به درست یاغلط بودن کارش کاری ندارم ولی اگه بهت قول داده نخوره باید سرحرفش می موند ازموضعت کوتاه نیا روی حرفت وایسا تا تکرارنکنه دیگه

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

عزیزم تاالان که قهرکردی حالا بسه پاشو برو کنارش بغلش کن اروم باهاش صحبت کن و بگو که من چون تورو دوست دارم دلم نمیخواد بخوری دیگه انقدر به خودت سخت نگیر برو کنارش

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

اگه نمیتونی جلو شا بگیری زیاد بخودت نیار که متوجه کارش هستی. ..اگه روش تو روت باز بشه این کار عادی میشه.و دیگه اونم تو روت می ایسته میگه دلم میخواد بعد چکار میکنی ؟؟

یه جوری غیر مستقیم سعی کن بهش بفهمونی نخوره

راه حل دیگه ای نمیدونم

عزیزم تو مخی نباش خب بزار بخوره مسکلش با شما چزه اخه؟؟؟

دوس ندارم . ینی آدم ارزش نمیده ب همسرش کاری ک دوس نداره رو نکنم پس چطو من با اخلاقش سازگار کردم خودمو با همه چیش می‌سازم بیشتر از این میسوزم حاضر برا دو لیوان مشروب منو روزا ناراحت کنه و افسرده شدنمو ببینه

کار اشتباهی کرده رو حرفت بمون عوضش نتیجه میگیری

الانم کلیپای طنز محمد امین کریم پورو محسن ایزی و این چیزا رو دانلود کن تا یکم اروم بگیریو بخندی

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...

ببین کسایی ک مشروب میخورن بخاطر همون حالشم ک شده عمرا بزارنش کنار اینو بهت قول میدم پس سعی کن فقط کنترلش کنی ک زیاد نخوره ازین ب بعد چون سر لج بندازیش بدتره کاریشم نمیتونی بکنی 

یا سراعتقاداتت بمون و برات مهم نباشه قهرش  یا بیخیال باش

سخته میفهمی اگه سر اعتقاداتم بمونم زندگیم تلخ میشه بی خیال باشم زندگیمو گند میگیره حرام میاد حلالم میشوره میبره😔😭

سخته میفهمی اگه سر اعتقاداتم بمونم زندگیم تلخ میشه بی خیال باشم زندگیمو گند میگیره حرام میاد حلالم م ...

خیلی تفاوت اعتقادی تو زندگی سخته

ما صداش میکنیم (بی غیرت) حالا شما بگو(ی پسر روشن فکر مدرن) 

به نظر من محدودش کنی باعث میشه این بار رو بیاره به دروغ و پنهون کاری.. بذار بخوره پیشت ولی کم کم کمش کنه تا اینکه اونقدر رو مغزش کار کن که خودش بذاره کنار نه با زور که مطمئن باش با زور نمیشه فقط باعث میشه ازت دور بشه و پنهونی کارشو ادامه بده

بذاربره

گذاشتم رف قبلا دعوا میشد میخواس بره میگفتم نرو یا میرفتم میاوردمش البته خیلی کم دعوامون میشه یا میگفتم امشب بیرون بخوابی تنبیه میشی فردا شبم بیرون نمی ف اما الان انگار ن انگاری زدم خودمو

واقعا وای دست این مردا که پدر ما زنان در آوردن اونوقت خودش عقل کل حساب میکن تو از مشروب بدت میاد من از سیگار اولین شرطم واسه ازدواج این بود که همسرم.نباید لب به سیگار زده باشه وقتی شوهرم اومد خواستگاریم داداش بهش گفت که ما خانوادگی از سیگار بدم میاد اگر حتی تفریحی میکشی جواب ما منفی خودش و خانواده اش گفتن نه ما هم مثل شما

باورت میشه یکهفته از عقدمون نگذاشت سر یه موضوع بحثمون شد رفت جلوی من سیگار خرید و نشست تو ماشین یعنی حال من ندیدنی بود تو خیابون جیغ میکشیدم انگار یه آن دیوانه شدم سیگار تیکه پاره کردم بعدم واسه همین سبگار هی چی ساخته ام خراب شد الان با اینکه مطمئنم نمیکشه چون رفیم دکتر عکس و سونو هر چی فکر ازش گرفتم ولی ته دلم هنوز قرص نیست