2777
2789
عنوان

شوهرم جدا خوابید 😔😔

842 بازدید | 47 پست

دیشب یه تایپک زدم گفتم سر خوردن مشروب باهمسرم قهرم من متنفرم از مشروب خلاصه وار بگم طی دوران عقد متوجه مشروب خوار بودن همسرم و خانواده همسرم شدم ینی داداش بابا و کلا فامیلشون. طی دعوا جنگ هایی ک داشتیم قول داد نخوره تا اینکه یبار چن ماه پیش من نبودم خورده بود.اونم بهم گف و قول داد تکرا نکنه ولی دو شب پیش مهمون داشتیم طرف آورده بود اینم نشس خورد منم قهر کردم باهاش حالا امشب هی بوس بغل ولی من بی توجه اونم وقتی دید جو سنگینه چیزی نگف تا بد شام هی تخمه کشمش اینا گذاش دهنم منم تف کردم بد چن بار گف چرا اینجوری میکنی گفتم نمیخوام ازت لقمه بخورم  حاملم آخه گفتم از آدم مشروب خوار بدم میاد گف حالا مگه چی  شد گفتم ینی منو ب دو تا لیوان آب تلخ فروختی حاضر شدی پا رو قولت بذاری میدونی بدم میاد میری میخوری ارزششو داره  بدشم اومد تو تخت منم اومدم مثل دو شب گذشته پشتمو کردم بهش بی توجه خوابیدم اونم بالش پتو برداشت رفت تو حال 😔😔بروی خوردم نیاوردم ولی حالم بده کسیو جایی ندارم درد دل کنم گفتم اینجا بگم 😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست نمیشن این مردا بیخیال شو پیر میشی والا

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

حالا بخوره چی میشه مگه انقدر زندگیو به کام هم تلخ نکنید🤦🏻‍♀️

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤