2777
2789
یه دوست صمیمی دارم وقتی خوشحاله به شوخی میزنه تو گوش من و بقیه دوستاش 😐

رفیق من محکم رونمو نیشگون میگرفت😐😂

وقتی حالت بد بود اما پروفایلتو دپ نکردی یعنی بزرگ شدی ...وقتی دلت گرفته بود ولی بغض نکردی یعنی بزرگ شدی وقتی از تموم دنیا رنجیدی اما با کسی دردودل نکردی یعنی بزرگ‌ شدی و وقتی دیگه از تنها شدن نترسیدی یعنی بزرگ شدی...کاربری از این به بعد برای منه😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرحرفی اطرافیان 🤧

خو بابا آروم بگیرید دیگه 

تمرکزم رو بهم میریزن 

ایششش

اخلاق بد خودم

خودمم از یکی از فامیلام بدم میاد فحشش میدم همیشه🤕

داماد خالمه از پدرم ۲۰۰ میلیون از سال ۹۶ گرفته

زده زیرش میگه نگرفتم برا خودم🤧🙄

مرتیکه پف..........

الکی هم کلاس میزاره با جیب خالی پزعالی

ماهم سفته چک نداریم از حروم لقمه 

ولی خو واریز کردیم به حساب وامونده اش 

خونوادمم میگن ولش کن 

بالاخره که میده پولمون رو 

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

موقع خواب باید خیلی راحت و سبک لباس بپوشم..سوتین نبندم.. موهام باز باشه.. شلوار نداشته باشم راحت ترم حتی... کلا ی جوری ام ک. جایی نمی تونم غیر از خونم بخوابم 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 

مودی ام 

ینی بعضی وقتا در حد چی خوبم و خوش اخلاقو شادو شنگول

یه موقه هایی هم اصلا حوصله ندارم کسی جرئت نمیکنه طرفم بیاد😅

وسط چت هم یهو میزارم میرم 

از اطرافیانمم بگم که داداشم مثلا هر چی برمیداره میزاره همونجا نمیزاره سر جاش

خیلی رو مخه این کارش😑

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

زود احساساتی میشم😑

من ب معجزه نوشتن ایمان دارم چون قبلا تجربه اش رو داشتم ک خواستم رو نوشتم و بهش رسیدم وقتی تیکرم تموم شه من پیشرفت شغلی عالییی دارم در آمدم ب میزانی ک میخوام رسیده و رابطه عاطفی پایدار و سازنده ای دارم😍😍😍😍😍😍💪💪💪💪💪💪

دیگران رو به حدی با احترام بالا میبرم که طرف فکر میکنه چخبره هوا ورش میداره با شایدم برش میداره نمیدونم کدوم درسته  

اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد  

خیلی به همه چی گیر میدم مثلا میخوام یه جارو تمیز کنم یه ساعت طولش میدم یا مثلا مامانم میگه یکار ساده انجام بدم سر همون 10 تا سوال میپرسم و اینکه خیلی کارامو اروم انجام میدم

مادرم فوت کرد میشه براش  فاتحه یا صلوات بفرستین🤍 لباس ها جنسیت ندارن انقد همچیو مردونه زنونه نکنین/ارایش و دامن مختص زنا نیست/ استایل اسپورتو موی کوتاه مختص به مردا نیست / یه مرد میتونه به رنگ صورتی علاقه داشته باشه و یه زن میتونه به تعمیر وسایل علاقه داشته باشه. لطفا عقایدتونو درست کنید یا حداقل به دیگران توهین نکنید.