2777
2789
عنوان

شوهرم گوشیشونمیده بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 97 پست
والا من تا قبل از اینکه بیام نی نی سایت نمیدونستم زن و شوهرا حق سرک کشیدن تو موبایل همدیگه رو دارن & ...

این مورد خداییش یه جوریه

حمام و دستشویی میبره و شب قایمش میکنه خب نرمال نیست اصلا

مشکل خیلییی بزرگیه ها 

عادیه ب نظرت گوشیشو قایم میکنه و حتی تو دست شویی و حمومم میبردش

بشین کاملا جدیی باهاش صحبت کن

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه  چیزی بود  واسه اینکه  بهش شک  نکنید تا حالا کوشیش و پاک کرده بود  داده بود صدباره  چک کرده بودید  

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

گوشی کاملا شخصی هست،من وهمسرم به گوشی هم دست نمیزنیم ولی رمز هم رو داریم واگه کسی زنگ بزنه دستمون بند باشه گوشی همو جواب میدیم

اصلا حس خوبی به گوشی قایم کردن وحموم بردن ندارم انگار که یه چیزی هست

این تازه اول ماجراست

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟

گیر نده داری اشتباه میکنی هرکسی یه حریم خصوصی باید داشته باشه اینجوری ازت زده میشه

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت....چیه تو ایران زندگی میکنی توقع داری همه چی بر وفق مرادت باشه؟😐