2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم بخاطر همین کارخانجات و کارمندانش کرج و تهران رو یکی می کنن

نمیدونم ک والا.خوبیش اینه ک تو کارگاه فقط ی نفر دیگه هست ک شدیدا رعایت میکنه حالا باز یکپارچه باشه خوبه این بره دنبال کاراش چون بابت هرروز تاخیر ۳ملیون باید ضرر بده

ما برجی 30 ملیون اجاره میدیم و همون اول کار ازمون 360 ملیون رو گرفتن چطوری باید این پول رو بدست بیار ...

چقدر اجارتون زیاده اگ اشکال نداره میشه بگی مغازتون چیه

چون خودمون قنادی داشتیم ماهی15اجاره واقعا دیگه دخل نداشتیم  جمع کردیم فعلاهم بیکاریم

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
چقدر اجارتون زیاده اگ اشکال نداره میشه بگی مغازتون چیه چون خودمون قنادی داشتیم ماهی15اجاره واقعا دی ...

ما موبایل فروشی داریم این فقط برا یه مغاره و انبار واقعا ماذهم فقط داریم فکر اینم پول اجاره ای که دادیم در بیاد 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر