2777
2789

تقریبا یک هفتس حس بویایی ندارم همش میترسم تا بچم بدنیا بیاد حسم برنگرده بوی تنشو نفهمم اخه میگن خیلی ها دیگه حس بویاییشون برنگشته😭😭😭😭

.

راه حلی دارین زودتر برگرده؟؟

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن تحریک کنی بر میگرده داداشم از مرداد تاالان برنگشته

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹

احتمالا کرونا گرفتی به طور خفیف البته اصلا نترس ها 

من کرونا گرفتم حس بویایی رو از دست دادم دکتر طب سنتی گفت پیاز بخور ی روز پیاز خوردم همون روز خوب شدم 

میشه برای ازدواج منو عشقم ی صلوات بدید 💗

علائمت چی بود

روزایی که الان توش دارم زندگی میکنم ، یه روزی آرزوم بودن...... یه روزی اسم کاربریم رو گذاشتم منتظر نینی تا یادم نره چقدر منتظرش هستم ....خدا لطف کرد و ۲۲شهریور ۱۴۰۰منو مادر کرد فرشته خوشگل من بدنیا اومد ...قبلا سه تا سقط داشتم و تنبلی تخمدان اگر سوالی در این مورد دارین خوشحال میشم کمکتون کنم دختر عزیزم برای تو می‌نویسم که بدونی چقدر خاطرت برای من عزیزه،که بدونی دنیا بدون تو چقدر کوچیک و بی فایدس...برای داشتن تو چه روزهایی که گریه کردم و تو غم نداشتن تو سوختم .ازخدا ممنونم که تو رو بهم داده جان مادر❤️ همیشه بخند و خوش باش عزیزکم دخترم و همسرم😍یه چیزی مثل خون تو رگهامین.....همونقدر حیاتی....همونقدر مهم❤️
منم باردارمو ١٥روزه كرونا مثبت  بويايي دارم يكم چشايي نه!

باز من چشایی دارم بویایی ندارم😢

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
چی خوردی زود خوب بشی  خواهرم کرونا گرفته خیلی حالش بده

اصن علائمم حاد نبود، خیلی خفیف گرفته بودم در حد سردرد و تب خفیف اینا اما خیلی سوپ شلغم و اب سیب خوردم با اب گرم و شیر گرم و ویتامین سی