2777
2789
عنوان

دارویی وجود داره حس بویایی زودتر برگرده؟؟؟؟😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 40 پست
هرچي ميخورم انگار آبه😣 سرفه هامو چيكار كنم؟!!!!!میگیره بددددد گاهی!!

بارداری عزیزم،؟؟

تجربه ی سرفه نداشتم اما میگن اب سیب و گلاب خوبه

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا کرونا گرفتی به طور خفیف البته اصلا نترس ها  من کرونا گرفتم حس بویایی رو از دست دادم ...

پیاز خام بخورم؟ اخه پیاز رو بو‌ میکنم همش اشک چشمام میاد

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
شغلم بگیر نمیدونم برمیگرده یا نه ولی وقتی میزاری بپزه بوی زیادی میپیچه توی خونه

همش شلغم میخورم اونم خام

پخته هم کلی میزارم تو خونه

پیاز خام بخورم؟ اخه پیاز رو بو‌ میکنم همش اشک چشمام میاد

اره خام بخور خیلی تاثیر داره ، پیاز قاچ کن آبلیمو یا سرکه بریز روش با غذا بخور چند بار قشنگ حس بویاییت برمیگرده 

میشه برای ازدواج منو عشقم ی صلوات بدید 💗

خودم نمیدونم و استفاده نکردم اما یکی از دوستام که کرونا گرفته بود از قطره ی رینو سالتین استفاده کرده بود میگفت خیلی خوب بوده. بعد بوهای قوی رو هم استشمام کن مثل بوی قهوه، دوست من با همین کارها بویاییش برگشته بود. 

خودم نمیدونم و استفاده نکردم اما یکی از دوستام که کرونا گرفته بود از قطره ی رینو سالتین استفاده کرده ...

ادکلن ،قهوه، پیاز ، اما نشده😭