2777
2789

ریه اش درگیر شده باشه 

نکروزه  شده باشه یا بالاخره یک طوری شده باشه؟

شنیدم یکی از اقوام ما دختر  جوون

بدون علامت 

فقط یکم علامت داشته البته 

رفته دکتر 

گفته بهش ۲۰ درصد ریه ات درگیره 

یک قرص داده بهش ۹۰۰ هزار تومن 

نمیدونم چ قرصی

گفته همین بسته قرص خوبت میکنه

بله ممکنه بدون علامت باشه

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 

حالا من 

خوب شدم الان ۲۳ روزه

ولی سرفه میزنم خیلی خیلی کم البته 

آزمایش pcr  هم ندادم چون خودم فهمیدم کرونا خفیف گرفتم 

گفتم الکی کجا برم 

ولی اینکه ریه ام سالم هست یا نه 

یکمی ترسیدم 

اسکن ریه هم شک دارم انجام بدم یا نه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم سی درصد درگیرم 

اما استخون درد داشتم که با درد قبل پریودی ام قاطی شده بود نفهمیدم بابت کروناست

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا

ریه ای که بیست یا سی درصد درگیر باشه حتما علائم داره مخصوصا سرفه و تنگی نفس 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
بله ممکنه بدون علامت باشه

مثل پدر من

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
حالا من  خوب شدم الان ۲۳ روزه ولی سرفه میزنم خیلی خیلی کم البته  آزمایش pcr  هم ند ...

نفستو حبس کن ی دیقه اگر ریت درد گرف بعد نگران شو

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 
حالا من  خوب شدم الان ۲۳ روزه ولی سرفه میزنم خیلی خیلی کم البته  آزمایش pcr  هم ند ...

حتما انجام بده و شک نکن

من با اسکن متوجه شدم

من پیش خودم  میگم خونه اصلی ویروس محل تکثیرش  ریه اس  پس بعید نیست اون همون جوری داره از سلولهای پارانشیم استفاده میکنه تکثیر میشه 

و علامت نداره چون خب بافت ریه حجمش زیاده به راحتی معلوم‌نمیکنه ...

ریه ای که بیست یا سی درصد درگیر باشه حتما علائم داره مخصوصا سرفه و تنگی نفس 

نه اصلا