2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون بگه شب خونه نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت نذار مشکل ب اون حد برسه تا شبو نیاد خونه یعنی چی اخه چه دلیلی داره ک نیاد شبو

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
شب کجا میره چیکار کردی از خونه یه مرد فراری شده  چرا از عواقب این کارها نمی ترسید

حالاشماهیچ مشکلی ندارین؟انقدبدم میادبجای دلداری میشین هیزم رواتیش

میشه برای سلامتی مادرم صلوات بفرستی❤

چه مسخره واقعا شب میره خونه رفیقاش ؟؟؟ عادت خیلی بدیه میترسم بهت بر بخوره بنابراین یه چیزیو نمیگم

مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید                                         شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی            
من معذرت میخوام شما حلال کن

مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید                                         شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی