2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون بگه شب خونه نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 63 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچوقت نذار مشکل ب اون حد برسه تا شبو نیاد خونه یعنی چی اخه چه دلیلی داره ک نیاد شبو

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
شب کجا میره چیکار کردی از خونه یه مرد فراری شده  چرا از عواقب این کارها نمی ترسید

حالاشماهیچ مشکلی ندارین؟انقدبدم میادبجای دلداری میشین هیزم رواتیش

میشه برای سلامتی مادرم صلوات بفرستی❤

چه مسخره واقعا شب میره خونه رفیقاش ؟؟؟ عادت خیلی بدیه میترسم بهت بر بخوره بنابراین یه چیزیو نمیگم

مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید                                         شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی            
من معذرت میخوام شما حلال کن

مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید                                         شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی