2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون بگه شب خونه نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 63 پست
گفت فردا خونه نباش میخوام رفیقامو بیارم گفتم نمیرم.قهرکرد گفت شب من میرم پیش رفیقام

ای کاش اول که ازدواج کردین یه کار میکردی دور رفیقاشو خط بکشه

فقط در  حد چند دقیقه بیرون دیدن

کار خوبی کردی گفتی نمیرم خودش بره بهتره تا تو بری

اون رفیقش خودش زنو بچه نداره

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

ولی جدی میگم آخه مرد متاهل رفیق مجرد نداره رفیق متاهل هم که زنشو نمیفرسته شب جایی که رفیقش بیاد پیشش ...

اگر هم گفت آره مرد غریبه رو دعوت کنم بیاد تو خونم پیش زن و بچم بگو پس وقتی خودت بهش اطمینان نداری که چجور آدمیه چرا باهاش رفت و آمد و رفاقت میکنی درضمن منم میگم اونم با زن و بچش بیان یعنی اون مرد برای من مثل تو برای زن اون حساب میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی جدی میگم آخه مرد متاهل رفیق مجرد نداره رفیق متاهل هم که زنشو نمیفرسته شب جایی که رفیقش بیاد پیشش ...

رفیقای قدیمیشه ازشهرستان میان میخوان برن شمال میخوان بیان خونه مااستراحت منم میگم توی این وضعیت کسی که نمشناسم وچراراه بدم.اینجاهم رفیق نداره که شب بره پیشش احتمالا میخوادسرکاربمونه فقط میخوادلج منو دربیاره