2777
2789

زنه میره سونو گرافی .دکتر میگه خانم بچه هات سه قولون.

موقع زایمان دکتر بچه اول رو میکشه بیرون یکی میزنه پشتش.بچع گریه میکنه میدع به پرستار.

بچه دومو میکشه بیرون یکی میزنه پشتش گریه میکنه میده به پرستار.هرکاری میکنه بچه سومو پیدا نمیکنه.میگه حتما سونوگرافی اشتباه بوده.............

تا میره بچه سوم سرشو میاره بیرون میگه اون اقاهه که بچه هارو میزنه رفت؟🤣🤣

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو قیامت جبرئیل به مردا میگه: اونایی که زن ذلیل بودن سمت چپ، بقیه سمت راست.

همه میرن سمت چپ فقط یکی نمیره ...

جبرئیل بهش میگه: چطور تو نرفتی اونور؟

میگه : خانومم گفته وایسا اینجا تکونم نخور😂

نه میل به آغاز و نه پایان دارم ، چندیست که مرده ام ولی جـان دارم..😔😔😔دوری کردن از بعضی آدما مثل گرفتن رژیمه بودنشون لذیذه، نبودنشون باعث پیشرفت 😁😐و هیچ‌کس نبود که غم مرا از خنده هایم بفهمد.💔💔💔💔💔شـــــنیدے؟ مـــیـــگـــن بــادنـــیـاعـوضـــــت نــمـیـــکـنــم؟زر میــــــــزنـــنـــــ ! پـاش بـــیـــوفــتــهتــوروبـایـکـی کـه عکــس پــروفـایـلــشاز تــو بـهتره عوضت میکنن،🙄🙄😒😒😒😒

تا قبل عقد اسمشون پارمیدا بوده

بعد وقتی دارن قند میسابن رو سرشون و خطبه خونده میشه،

یهو میبینی عاقد میگه:

… دوشیزه “صغری قره قوزلوی جادوغ آبادی اشگلون تپه اصل”،

آیا من وکیلم؟ 😐

😂😂😂😂

نه میل به آغاز و نه پایان دارم ، چندیست که مرده ام ولی جـان دارم..😔😔😔دوری کردن از بعضی آدما مثل گرفتن رژیمه بودنشون لذیذه، نبودنشون باعث پیشرفت 😁😐و هیچ‌کس نبود که غم مرا از خنده هایم بفهمد.💔💔💔💔💔شـــــنیدے؟ مـــیـــگـــن بــادنـــیـاعـوضـــــت نــمـیـــکـنــم؟زر میــــــــزنـــنـــــ ! پـاش بـــیـــوفــتــهتــوروبـایـکـی کـه عکــس پــروفـایـلــشاز تــو بـهتره عوضت میکنن،🙄🙄😒😒😒😒

از سوراخ دیوار بهشت داشتم   جهنمیهارو  دید میزدم

ﺩﯾﺪم ﺑﻌﻀﯿﺎ ﯾﻪ ﺳﺮﻩ

ﺩﺍﺭﻥ ﻣﺸﻖ ﻣﯿﻨﻮﯾﺴﻦ !!!!

ﭘﺮﺳﯿﺪﻥ ﺍﯾﻨﺎ ﭼﯿﮑﺎﺭ ﮐﺮﺩﻥ؟

ﻧﺪﺍ ﺁﻣﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺎ ﮐﺴﺎﯾﯽ ﺑﻮﺩﻥ ﮐﻪ

ﻓﻘﻂ پست ها رو میخوندن خودشون چیزی نمیفرستادن...

ﺍﺯ ﻣﺎ ﮔﻔﺘﻦ ﺑﻮﺩ?😂?😂

یه روز شوهره میاد خونه به زنش میگه عزیزم حکومت گفته مردها باید زن دوم بگیرن وگرنه آنها را میکشه. زنه میگه عزیزم از چشمات نور شهادت موج میزنه. 

داریم کم کم پیر میشیم ولی باور نداریم. 

درد دل یه مرد متاهل :

آقا ما يه زن گرفتيم،

يني شيرين ترين و فرحبخشترين لحظات عمرمونو در زندگي زناشويي تجربه کرديم...

ميرفتيم سر کار ، زنمون ميگفت :

چرا انقد ميري سر کار؟

چرا به من نميرسي؟

ميمونديم تو خونه ميگفت:

چرا نميري سر کار؟

پس کي ميخواد پول بياره تو اين خونه؟

ميشستيم رو مبل ميگفت:

من بايد از صبح تا شب تو اين خونه جون بکنم جنابعالي رو مبل لم بدي؟

پا ميشديم کمکش کنيم ميگفت:

اومدي خرابکاري کني؟

قيافه مون ژوليده پوليده بود ميگفت؛

تو اصلاٌ بخاطر من به خودت نميرسي!

به خودمون ميرسيديم ميگفت:

داري خودتو برا کي خوشگل ميکني؟

از دستپختش تعريف نميکرديم ميگفت:

تو اصلاٌ قدرشناس زحمتاي من نيستي!

تعريف ميکرديم ، ميگفت:

ها؟ چه گندي زدي که حالا با اين حرفا ميخواي وجدانتو راحت کني؟...

ها ها ها ها ها...

"اگه يه روز بهت گفتن بين زن گرفتن و سرطان گرفتن يکي رو انتخاب کن ،

اصلاٌ از اسمش  نترس...

با شيمي درماني درست ميشه!!!!!

😂😂😂😂😂😂😂

من موندم

اگر توی اون دنیا نامه اعمال خوبم رو بدن دست راستم

اعمال بدمو بدن دست چپم

.

.

گوشيمو چیکارکنم؟؟؟😐😂🖐