2777
2789

من ک الان تمیز کنم دوساعت بعد انگار زلزله اومده 

دیروز سه اعت سابیدم بعد رفتم دسشویی میبینم همه جا نوتلاس در دیوار کف شیر اب 😭😭😭

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدون بچه خونه همیشه دست گل با بچه نهایت پنج دیقه تمیزه 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

من از وقتی کرونا امده بیشتر کارهام رو از خونه انجام میدم و خیلی کم به محل کارم سر میزنم از اون‌طرف کارهای خونه هم بیشترش افتاده رو دوش خودم تو این مدت و دوتا بچه کوچک دارم

درحالیکه دارم با کارفرما صحبت می‌کنم دارم پسرم رو میخوابمونم و غذا میپزم🤦🏼‍♀️ واقعاً بریدم

پسرم ۲سال ونیمهشه دیشب واقعا سردرد گرفتم از دستش از بس ک اذیت میکرد از صبح تا شب  گیج خواب بود ...

من پسرم ۹ ماهشه هیچ وقت خواب نداره همشم تو بغله یا باید دنبالش برم کار خطرناک نکنه همشم غر میزنه دلم خواب میخواد

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

من

هر روز کارای تکراری

بی مزد و طاقت فرسا

عمرمون کنار گاز و ظرفشویی تلف شد

خوش به حال زن های شاغل حداقل اخر هر ماه یه حقوق هر چند ناچیز میگرن میفهمن یه کاری کردن وای خانه دار چی؟ هیچی هیچی......

فقط خدا
من چی بگم با دو تا بچه ده ماهه می خورن تف میکنن کل خونه اسباب بازی شش وعده غذا درست کن بده صبح تا ظه ...

ای جانم بذار راحت باشن... خدا دوتا گل بهت داده قدرشون بدون. تفشونو عشقه. 

من تا جمع میکنم جارو کنم دوباره ریخته بهم🤕🤕🤕

باید عین میگ میگ بدوم تا بتونم خونه رو تمیز کنم😥😥😥😥

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
خواهر من ۲تا بچع مدرسه ای داره میگه دیوونه شدم وقت هیچ کاری نداره اژ صبح تا شب تو اینترنت واسه درس و ...

من فقط خدارو شکر میکنم دخترم مدرسه ای نیست

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا