2777
2789

سلام عشقولیا میخام‌کوفته درست کنم چارصد گرم گوشت دارم لپه و برنج چقدر بریزم؟زنداداشمم مهمونمونه.مامانمم همش میگ دخترخالت ی‌دفه درست کرد خیلی خوب شد 😄😄 منظورش اینه خراب نکنم

هیچ‌چیز از هیچکس بعید نیست

سر قابلمتو نزار

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من به این نسبت درست میکنم

گوشت ۱۰۰ گرم

سبزی کوفته ۲لیوان

لپه نصف لیوان

برنج نیم دانه نصف لیوان

تخم مرغ ۲عدد

پیاز داغ و آلو و گردو و زرشک و رب هم به اندازه لازم

خوب چرخ شدن و ورز دادنشون خیلی مهمه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

یک استکان کوچیک برنج بزن سه چهار قاشقم لپه پخته شده بعد سبزی خشک بعد ادویع 

یکمم گوشت اضافی از فریرز در بیار بزار کنار دستت خب 

بعد پیازو سرخ کن رب بزن تفت بده بعد آب بریز بزار ب جوش بیاد 

بعد کوفته رو درست کن یکی رو برا امتحان بزار تو آب جوش اگه وا نرفت همشو درست کن بچین نه اگه وا رفت اون گوشت اضافه رو بزن ورز بده دوباره درس کن این دفه حتما میشه 

من برا پنج نفر یه پیمونه پلوپز برنج با نصف پیمونه لپه و یک یا دو تا تخم مرغ یه قاشق غ آرد نخودچی و ادویه و سبزی معطر  و یه دونه پیازم توش رنده میکنم اینا مال خود کوفته مال سسشم که پیاز و رب و ادویه هستش دیگه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
ببین من به این نسبت درست میکنم گوشت ۱۰۰ گرم سبزی کوفته ۲لیوان لپه نصف لیوان برنج نیم دانه نصف لی ...

البته حالا که مادرت حساسه از خودشون بپرس

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

من ی تیکه سینه مرغم بهش اضافه میکنم اصلا معلوم نمیشه ،سبزی معطر کوفته میزنم ،یکم برنج یکمم لپه البته خیلی کم و چشمی نمک و زردچوبه ،ی دونه آلو وسطش میزارم و گرد میکنم باید گوشتت و خوب ورز بدی و بعد گرد کردن چندین بار تو دستت بالا بندازی بگیری اینطوری وا نمیره