2777
2789

خوب اولشو اخر گفتی 

نوشابا سابقدونم   نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه    پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تورو خدا اینجوری نگو... منم یه روز این تاپیکو در مورد مادرم زدم. الان 4 روزه رفته پیش خدا عذاب وجدان ولم نمیکنه😔

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت 
گفتی لایکم کن

اول شما لایک کن نکنی نمیکنم 😐😒

خدای مهربانم 🤲 این روز ها خیلی چشم ها بارونی و خیلی قلب ها شکسته شده 💔 خدایا  زخم های دلشان را التیام ببخش و حال همه را خوب کن 🙏   
اخرشو اول گف یا چی؟؟؟

گفت زیاده خواهم😁😁

نوشابا سابقدونم   نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه    پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام   
بچه ها*۱۰۰*۶۴#رو بزنید اینترنت رایگان بگیرید برای منم صلوات بفرستید گرفتید یه صلوات مهمونم کنید ...

این برا همراه اوله من ایرانسلم.. ولی صلوات فرستادم برات😜😁

هرچی هستی خر نباش، قانع ب کم نباش 😎.                     آخه چرا الکی میترکونی نی نی یار منکه مظلوم بووووددددم😁😜😜

وقتی ۶ ۷ ساله یا ۹ ساله بودم بابام برشکسته شد و وضع مالیمون خیلی بد بود مامانم ولی باهاش ساخت با اینکه برا ۲ تومن مونده بودیم.

وقتی ۱ یا ۲ سالم بود وضعمون خیلی توپ بوده ولی منکه یادم نمیاد اخه.

حتی بابام خیانتم کرد به مانانم ولی بازم ساخت باهاش

این برا همراه اوله من ایرانسلم.. ولی صلوات فرستادم برات😜😁

اره برا همراه اوله تاپیک‌نخواستم بزنم نینی یار‌پاک‌نمیکنه گفتم اینجاها بزارم بقیه ببینم بزنن مرسی هزیز دلم منم برات فرسادم

یه صلوات مهمونم کنید💕