2777
2789
عنوان

اون خاطره ای ک هر وقت یادش میکنی ....

262 بازدید | 34 پست

نمیشه جلو خنده تو بگیری با اینکه قدیمی و تکراریه چیه 

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان باد معده ایها میان 

واااییی😂😂

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
توجوب رفتم تا ته

😂

بیشترشون حرفای خنده داریه  که جلو همسر زدم😂😂😂😂😂😂

مثلاچند شب پیش داشتیم میوه میخوردیم سه چهارتا دونه مونده بود(میوه پوست کنده و خرد شده)گفتم من دیگه نمیخورم😂🤦‍♀️همسر یه نگاه کرد گفت عزیزم چیزی هم نمونده ها😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

یه بار پریود بودم پد نذاشته بودم.دستمال گذاشته بودم.لنگ شلوارمم گشاد بود اومدم داداشمو لگد بزنم تا پ ...

😂😂😂😂وااااییییی ... بر اثر راه رفتن زیاد مچاله شده بود✌😆

خانوادگی با ابجیم ودامادمون سفر رفته بودیم .دامادمون پرسید ازم شامپوها کجاست حواسم نبود گفتم تویخچال ...

😜😜😜

ما رفته بودیم مسافرت ابجیم کوپیک بود خیلی هم سبک بود کنار یه چاه اب وایسادیم( یه مسیر درست کرده بودن اب چاه به زمنیا اطراف برسه) یه  سرراه بود

ابجیم پاشو گذاشت تو اب اب بردش مامانم وسایل دستشو ول کرد دنبال ابجیم داد میزد وای اب بردش اب بردش

ما هم ازین ور غش کرده بودیم از خنده   

خدایا 🤲من راسبب شکستن هیچ دلی قرار مده
خوابیدن با نامزدمو مادرهمسرم تو یه اتاق خیلی جزییات داره ولی نصفه شب انقدر خندیدم بلند بلند مادرشوه ...

😂😂😂عجبببب😂😂

یبار با مادرم میخواستم شب برم عابر کنار خونمون.حوصله مانتو شلوار پوشیدن نداشتم.هواخیلی سرد بود.

عاقا ی کاپشن بادی پوشیدم روش چادر گلگلی سر کردم با دمپایی😑🤣یعنی عین قوزمیت شده بودم پشتمم قوز دراورده بود😂😂

من و مامانم تا دم عابر ترکیدیم

جلو صورتمم گرفته بودم هرکی منو میدید نمیگفت امسانه میگفت جنی آلی چیزیه🤣🤣🤣

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖