2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ آخ رفیق رو که باید دورش رو خط کشید

بخدا یه کارایی باهام کردن ک نگو و نپرس

یه دوست پسرم داشتم که بهش خیلی اعتماد کردم ولی بعرا رفت زن گرفت و علی موند و حوضش....بعدا فهمیدم همه چیو بهم دروغ گفته بود

من رازهای زندگیمو به هیچکس نمیگم دوست صمیمی ندارم بلکه راز های خودمو  که تنهام با خودم حرف نمیزنم چون میدونم تو یه بار دوست ادم خیانت میکنه به خاطر همین سعی می کنم همیشه با دوستام دوری و دوستی کنم یعنی فقط این مدرسه و این چیزا و همه زندگی مو نمیگم

بخدا یه کارایی باهام کردن ک نگو و نپرس یه دوست پسرم داشتم که بهش خیلی اعتماد کردم ولی بعرا رفت زن گ ...

کلا ادمای خوشبین و مثبت نگر خیلی ضربه میخورن برعکس ادمای بدبین دیر باور خیلی کم

اخی

گولم زد باهم درد و دل میکردیم بعدها فهمیدم همه رو به شوهرش و مادرشوهرم و مادرخودش میگفت،منم تا فهمیدم به شوهرم گفتم همه حرفاشو🤭چون ترسیدم منو از چشمش بندازه،خیلیم حسوده