2777
2789
عنوان

کسایی که چوب سادگی رو خوردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 20 پست

به یکی محبت کردم ودوسش داشتم فکرکردم راس میگن ازمحبت خارهاگل میشوداره گل شدولی واسه ینفره دیگه الانم منموحماقتوحاله بدوبی قراری بایه عالمه حسه تنهایی (:

وقتی چشم امیدت به خدا باشه هیچ چیزاونقدرعجیب نیس که پیش نیاد(:💕🌱
گولم زد باهم درد و دل میکردیم بعدها فهمیدم همه رو به شوهرش و مادرشوهرم و مادرخودش میگفت،منم تا فهمید ...

خیلی خوب کاری کردی چون که اگه به شوهرت ازت بدم می گفت خیلی بد میشد اینجوری چند تا چیز دیگه هم می داشت و تحویل می‌داد داشته باشید مردم که نمی شناسی همیشه یک کلاغ چهل کلاغ میکند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من عادت بدی که دارم حرف شوهرمو به مادر و خواهرم میگم مخصوصا دعوا ها چون زیاد دعوا میکنیم ،و حرف مامانمو به شوهرم البته خیلی کمتر ،الان شوهرم چیزی که از مادرم گفتمو به باجناقش گفت و بین خواهرمو شوهرش دعوا بدی شد ،خیلی ناراحتم ،  از ناراحتی فقطدارم به خودم میپیچم

خیلی خوب کاری کردی چون که اگه به شوهرت ازت بدم می گفت خیلی بد میشد اینجوری چند تا چیز دیگه هم می داش ...

الانم مادرشوهرم باهام سرسنگین شده با اونم صمیمی نیست ولی باز بهتره

بچه ها من عادت بدی که دارم حرف شوهرمو به مادر و خواهرم میگم مخصوصا دعوا ها چون زیاد دعوا میکنیم ،و ح ...

عزیز تو نباید تو مثل تو خونه دعوا میکنه خواهر یا مثلاً پدر مادر را بگی شاید شما بعدااشتی ه یه روز می کردید شما یادتون نمی مونه ولی چون پدر و مادرت گفت ای پدر مادرت هد وقت شوهرت رو میبینند شما حتی از آن تعریف کردی با اون پدر و مادرت که دیگه عوض نمیشه نسبت دیده اون پسری نکن که وقتی دعوا می کنی به پدر و مادر ت بگی

یه دوست داشتم مثلا سر عمر با همدیگه صمیمی بودیم ولی اون از سادگی من سو استفاده میکرد وقتهای به من احتیاج داشت منو میشناخت ولی وقتی من بهش احتیاج داشتم اون منو نمیشناخت همش بهونه می اورد خیلی مغرور خودخواه خودشیفه خودپسند بود وقتی مجرد بود دختر نسبتا پاکی بود ولی وقتی ازدواج کرد واقعا زن کثیفی شد انگار فقط منتظر بود زن بشه بعد بره هر کار که دوست داره انجام بده خاک بر سرش واگذارش بخدا بخاطر اون از زندگی خودم گذشتم خدا لعنتش کنه

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏