تورو خدا کسایی که مثل من بودن راهنمایی کنن،خیلی تهوع دارم،هرچی میخورم بلافاصله میارمش بالا،هیچی تو معدم نمیمونه،دیشب یه زینتوما خوردم بزور اون نیوردم بالا،یعنی خیلی اذیت شدم هی میخواستم بیارم بالا اما نمیومد تا بزور خوابیدم،از دیشب یه مقدار لکه بینی قهوه ای کمرنگ دارم،خیلی دارم اذیت میشم😭😭😭😭😭
مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
باید تحمل کنی و احتمال زیاد منتظره یه دختر کوچولوباشی
بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست وپا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
تحملش سخته😭😭😭😭😭 خیلی به زیر شکمم فشار میاد،هرکار میکنم فشار نیاد اما بازم فشار میاد،چه ربطی به ...
من یادمه ۳۰ هفته که بایددشربت گلوکز می خوردم این جوری شدم و انقدرررر اوق زدم نو بیمارستان که تمامه صورتم لکه لکه خون مرده شد تا ۲-۳ هففته ام زیر دلم گرفته بود
دمیترون بخور
می گن تهوع زیاد دختره البته همش احتماله
بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست وپا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟